<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2007-3-14 12:43 PM:

你成日都要我o地追你先講小女孩情況 ~~

大家都好關心佢進展是否理想o架 ~~
唔同你地講係怕悶親你哋啫,而家佢進展理想,仲認得人,佢媽咪可以扶住佢落床行TIM.

如無意外,下個禮拜應該可以出院.
Originally posted by RainRainピ at 2007-3-14 12:59 PM:

唔同你地講係怕悶親你哋啫,而家佢進展理想,仲認得人,佢媽咪可以扶住佢落床行TIM.

tritri: 你唔好敢講,我地係好想知架,唔問係怕煩住你乍
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by RainRainピ at 2007-3-14 12:59 PM:

~~ 好嘢

呢個唔係悶唔悶嘅問題嚟o架 ~~
係進展順利, 大家關心嘅答案 ~~

呢排因私事煩忙,所以都冇時間update個blog,Sorry to everyone.
私事過後,一切如常.
Originally posted by RainRainピ at 2007-3-14 01:18 PM:
呢排因私事煩忙,所以都冇時間update個blog,Sorry to everyone.
私事過後,一切如常.
~~ ~~
2007/03/18 晚上

今日同結他手傾o左好耐……… 係好耐好耐

我同佢講﹐我相信佢會搵到一個比我更好ge主音…當然﹐比我好ge 主音絕對係好多好多。

我好想將d 時間專心係我學業方面…  我唔想再留係澳門讀。

我唔想再浪費時間。 我想離開呢個地方。香港又好﹐大陸又好﹐台灣﹐歐美乜乜都好。
我相信我自己應該係可以有少少成就ge﹐我唔想留係澳門讀書﹐想去出面睇o下呢個世事發生咩事;

同時可能我係呢隊band 入面係可有可無﹐所以或者呢個對大家黎講﹐都係一個好選擇。
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 09:26 PM:
2007/03/18 晚上

今日同結他手傾...
一於嚟香港發展啦,始終未來澳門個社會發展比較單一化,冇香港咁多元化
如果以音樂而言,台灣更加多元化,以其他文化工業而言,台北相當成熟,因為以前台北市有一個強勢領導的文化局長龍應台為公民社會服務,在她鍥而不捨的努力下,台北街巷的人文建設好好

[ Last edited by cyc1 on 2007-3-18 at 11:01 PM ]
Originally posted by cyc1 at 2007-3-18 10:48 PM:

一於嚟香港發展啦,始終未來澳門個社...
唔係我唔想黎呀﹐不過都要黎到先得ga………
Originally posted by RainRainピ at 2007-3-14 13:18:
私事過後,一切如常.
懶貓快d update個blog 啦~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-25 12:34 AM:

懶貓快d update個blog 啦~~
不如你撐下場同人分享住先,頂住d收視率

『boyboy 每日新聞』

p.s. 我想聽多d海鮮價(例如:八爪魚)既料
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。