<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
歌詞描繪得好正!可惜泥太汅糟!無花欣賞咯…
goodnicelady 發表於 2010-4-12 12:19 AM
無花欣賞
原來花唔中意死心為佢既泥嫁
咁...阿花阿花~你欣賞D咩嫁?
無花欣賞
原來花唔中意死心為佢既泥嫁
咁...阿花阿花~你欣賞D咩嫁?
自由神 發表於 2010-4-12 12:24 AM
我欣賞成熟有風度有內涵的男人,無錢無所謂!最緊要懂得鍚我!
我欣賞成熟有風度有內涵的男人,無錢無所謂!最緊要懂得鍚我!
goodnicelady 發表於 2010-4-12 12:29 AM
成熟...我又好似唔多算....
有風度...我諗我有既...不過唔知夠唔夠囉
有內涵...Well...別人笑我太瘋癲...
無錢無所謂! ...真既?我終於有一樣Match啦!好感動
最緊要懂得鍚我!...Er....咁樣?
自由神 發表於 2010-4-12 12:31 AM[/quote]成熟...我又好似唔多算....成熟指內心思想!
有風度...我諗我有既...不過唔知夠唔夠囉 風度指懂得讓女人!
有內涵...Well...別人笑我太瘋癲...有時做人瘋瘋地未嘗是壞事!但無內涵都唔係咁重要!最重要保護到佢的女人!
無錢無所謂! ...真既?我終於有一樣Match啦!好感動 無錢得黎都不至於養不到佢0既女人呀﹖不過對於我來講不重要,因我懂得搵錢!
最緊要懂得鍚我!...Er....咁樣? 唔識愛鍚就死得咯!
哈哈!契姐都玩﹖
成熟...我又好似唔多算....成熟指內心思想!
有風度...我諗我有既...不過唔知夠唔夠囉 風度指懂得讓女人!
有內涵...Well...別人笑我太瘋癲...有時做人瘋瘋地未嘗是壞事!但無內涵都唔係咁重要!最重要保護到佢的女人!
無錢無所謂! ...真既?我終於有一樣Match啦!好感動 無錢得黎都不至於養不到佢0既女人呀﹖不過對於我來講不重要,因我懂得搵錢!
最緊要懂得鍚我!...Er....咁樣? 唔識愛鍚就死得咯!
哈哈!契姐都玩﹖
goodnicelady 發表於 2010-4-12 12:38 AM
成熟指內心思想!<--我呢D大細路難D啦~
風度指懂得讓女人!<--讓嫁讓嫁!除左大是大非啦
有時做人瘋瘋地未嘗是壞事!但無內涵都唔係咁重要!最重要保護到佢的女人!<--唔癲癲地又點保護自己女人呀
無錢得黎都不至於養不到佢0既女人呀﹖不過對於我來講不重要,因我懂得搵錢!<--Er......睇下大唔大使既姐....
唔識愛鍚就死得咯!<--我識嫁我識嫁!咁呀Ma
哈哈!契姐都玩﹖<--好野!多個家姐 (仲可以扮細路添
我真係好想拍拖...
就快23歲仍然都係一"事"無成...
唉……我已經冇放佢啲相喺電話,又冇刻意咁諗佢,但呢兩日佢仲係不斷出現喺我腦海入面………我每次上FB, 都會好自然咁希望見到佢有msg俾我,不過當然啦,我其實都預咗唔會有,係我自己傻啫………

我上星期無意中睇到一套日劇,個男主角嘅處境,同我都有少少相似…套劇叫“求婚大作戰”。男女主角係同學兼好朋友,男主角由讀書時期就已經鍾意個女仔,不過一直都冇勇氣講,到表白又失敗,仲要睇住個女仔嫁人,咁冇辦法啦,唯有忍痛幫佢籌備婚禮,個男主角亦都已經放棄咗,不過喺婚禮進行時,個女主角睇到以前同男主角好多相處時嘅相、片段,諗深一層至發現原來自己對對方有感覺,仲出走去搵佢,可惜他已經走了……

尋日喺公司睇到呢幕,真係“眼淚…在心裡流…”

湘王有心時,神女無夢…神女有心時,湘王夢醒了…

自由神 發表於 2010-4-12 12:44 AM[/quote]
成熟指內心思想!<--我呢D大細路難D啦~ 細路都會有一日成長卦﹖但我知你內心是成熟的人呢!
風度指懂得讓女人!<--讓嫁讓嫁!除左大是大非啦 咁就乖啦!當然大是大非就要做男子漢咯!呢d先得人鐘意呢!

有時做人瘋瘋地未嘗是壞事!但無內涵都唔係咁重要!最重要保護到佢的女人!<--唔癲癲地又點保護自己女人呀 乜癲癲地可以保護女人0既咩﹖未聽過,那我汗顏咯…
無錢得黎都不至於養不到佢0既女人呀﹖不過對於我來講不重要,因我懂得搵錢!<--Er.睇下大唔大使既姐.... 我懂得理財架!應使時使麻!
唔識愛鍚就死得咯!<--我識嫁我識嫁!咁呀Ma 嘩!你這個頑皮鬼呀!
哈哈!契姐都玩﹖<--好野!多個家姐 (仲可以扮細路添好野!多個契弟!可以扮姐姐!玩吓咋!
我真係好想拍拖...
就快23歲仍然都係一"事"無成...
Paul71 發表於 2010-4-12 08:22 AM
想拍拖就搵個目標啦!23歲仲好細啫!努力些就可以事業有成架啦!
唉……我已經冇放佢啲相喺電話,又冇刻意咁諗佢,但呢兩日佢仲係不斷出現喺我腦海入面………我每次上FB, 都會好自然咁希望見到佢有msg俾我,不過當然啦,我其實都預咗唔會有,係我自己傻啫………
 我上星期無意中 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-12 10:26 AM
時勢弄人!拋開一切,做個豁達者,人生就美麗得多呢!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。