<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
別想太多啦~積極面對未來吧~
自由神 發表於 2010-4-13 12:14 AM

基本上我就只有呢條路可以行…

佢出發之前,我專登同佢講要手信,我仲叫佢返嚟打俾我,請佢食飯,佢話會買手信俾我,不過都返咗嚟咁多日,連msg都冇send過俾我…講真,除咗佢個人之外,我根本乜嘢都唔想要,我只係想睇下佢會唔會記得我,不過結果已經呼之欲出,好明顯我喺佢心目中,根本連DD位置都冇……

邊個話冇㗎,我愛嗰個咪係囉……她是傷弟弟心的姐姐……
ThomasKoon 發表於 2010-4-13 09:19 AM
傻豬!你要分清楚呀!你只是單戀自討苦吃咋,你和她從未開始過,又怎會傷你心呢﹖最多話她無重視過你,但她有權不接受你做戀人架!不接受你做戀人不代表傷你心呢!就算去旅行無手信給你都是平常事咋!何必耿耿於懷呢!﹖當然我明白你背後的意義並非為了手信,而是為了她的一點關注!但如她不作絕一點反而只會拖跨你的心情啫!男人要拿得起,放得低先為man!因感情真的無得免強架!再講大多數女孩子不接受姐弟戀架!你要明白她就算接受你都需要一些時間去突破自己架!至於我所講怎會有姐姐不照顧弟弟是指真是姐弟情那種喎!不是你所講的那種喎!就算認作誼姐誼弟,姐姐都不方便照顧誼弟的!以上跟版主所講的對話只是大家互相開玩笑咋!

評分次數

傻豬!你要分清楚呀!你只是單戀自討苦吃咋,你和她從未開始過,又怎會傷你心呢﹖最多話她無重視過你,但她有權不接受你做戀人架!不接受你做戀人不代表傷你心呢!就算去旅行無手信給你都是平常事咋!何必耿耿於懷呢 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-13 06:37 PM
Thz Lady~You've told him the god damn truth~
Thz Lady~You've told him the god damn truth~
自由神 發表於 2010-4-13 07:04 PM
不用客氣啦!版主哥哥!
不用客氣啦!版主弟弟
goodnicelady 發表於 2010-4-13 07:17 PM
你開心番啦﹖係咪濘濛愈食愈好食呢﹖我無心請你食架!嘻嘻!
基本上我就只有呢條路可以行…

佢出發之前,我專登同佢講要手信,我仲叫佢返嚟打俾我,請佢食飯,佢話會買手信俾我,不過都返咗嚟咁多日,連msg都冇send過俾我…講真,除咗佢個人之外,我根本乜嘢都唔想要 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-13 05:03 PM
Just a few simple words.
Read and think abt Lady's #5431 post deeply.
It's quite true and I've to tell U that U're already very lucky~
你開心番啦﹖係咪濘濛愈食愈好食呢﹖我無心請你食架!嘻嘻!
goodnicelady 發表於 2010-4-13 07:40 PM
Haha~Just kidding la~
Just having fun is enough la~^^
Haha~Just kidding la~
Just having fun is enough la~^^
自由神 發表於 2010-4-13 07:42 PM
係啦!玩到咁認真!係度嚇我扮不開心!作生呢!
神、LADY, 我只係想呻下啫…我知道自己要懂得向前看,唔應該妄想發生一啲冇可能嘅事…不過要忘記佢,我諗需要嘅時間都好長……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。