<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-5 23:57:

真係JJ Trade Wade?
2 vs 2
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 23:58:

R.wall TRADE Howard ...我很不喜歡這個trade....
我也很不喜愛單以Wade Trade JJ
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-5 23:57:

真係JJ Trade Wade?
諗緊...呢個真係好難一時三刻決定架喎......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Rated-R at 2006-12-5 23:58:

2 vs 2
2 vs 2我都不滿意......睇黎我地都差不多傾完啦.....
我都話過我同你好難TRADE到架啦......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 11:56 PM:

講下笑暏...知你難做.....
想知果條友隊波有d咩人依家.....
guard - bibby, lue, c.bell, pierce, k.martin
forward - r.patterson, zandolph, jamison, may
center - yao, zaza, dampier, milicic

me:
guard - tinsley, wade, knight, g.wallace, jack, roy
forward - west, marvin, murphy
center - howard, krstic, gasol, kaman
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 23:59:

一口價:
JJ vs Wade
Dwright vs  R.wall

你D reb不會流失太多,Blk亦可保存
而且會多了ast,小了to

我不會再賣大包了,賣完冇人接濟的
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 23:59:

wade都有1.1blk la,R.wall有2.1,計埋同Dwirght差不多
Originally posted by Rated-R at 2006-12-6 00:05:

wade都有1.1blk la,R.wall有2.1,計埋同Dwirght差不多
邊有咁筍,wright+r.wall+ah丫
Originally posted by Rated-R at 2006-12-6 00:07:

邊有咁筍,wright+r.wall+ah丫
我知.....唔緊要啦.....我地實有機會再TRADE既....
Originally posted by feuosma at 2006-12-6 00:01:

2 vs 2我都不滿意......睇黎我地都差不多傾完啦.....
我都話過我同你好難TRADE到架啦......
是你認為我會助你一把罷了
咪以為我水魚la,我賣duncan比ming系各取所需,賣Bulips比eq系純接濟性質,我對其他人只會取價公道,話晒大家平起平坐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。