<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-12-17 01:18:

尋找左仔中
左仔在吹水,見字請進
Originally posted by d228216 at 2005-12-17 12:55 AM:
>>冇意見,有地方比我post相shar...
No 唔係師父你!

入左黎一排,aio o個便我明既,係我自已初時冇留意版規ger,我冇怪人呀自己錯在先
            不過都要澄清唔係師父你.

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-17 at 02:50 AM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-12-17 01:22 AM:

左仔在吹水,見字請進
進來啦
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-17 12:12 AM:
5丁友................
好喇~開個...
我ga 意見就係..................無意見(講笑)

頑童區開始了一段時間,樣樣都RUN得好好,
只有小小美中不足,就係無女仕加人,當討論
到倆性問題時,意見就偏於一方(男方),不夠
全面.希望BOY版主用你ga '味力' 吸引多d女仕
加入我地.甘就完美了

冇意見,有地方比我post相share下已經好滿足.
         咁而家有左[港男],咪post咩girl都得啦,仲要挑剔D乜?
         唯一一樣,我post相係純粹分享,唔駛次次都加pts,受歡迎先加La

哎吔~說話又唔係咁講呀ckyckk君, 你d post 確實係受歡迎嘛...................^^"'"
加上小弟都講過加分呢樣嘢係好主觀嘅, 我認為正就加咖喇~
繼續努力喺度自由發揮啦, boyboy支持你呀~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-17 at 02:49 AM ]
Originally posted by garycheung at 2005-12-17 02:12:

我ga 意見就係..................無...
嘩~~~~~
我都想呀..............
不過要搵d"夠秤"嘅妙齡少女入黎又真係有d難度...............
再度度先~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-17 02:12 AM:
冇意見,有地方比我post相share下已經...
BoyBoy兄,我講既版主並非硬漢哥,為免誤會,可唔可以幫我話俾佢知.

你入呢度就知啦

www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=83449&page=2&highlight=

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-17 at 02:55 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2005-12-17 02:36:

BoyBoy兄,我講既版主並非硬漢哥,為免誤會,可唔可以幫我話俾佢知.
sure, no problem~

ckyckk君,小弟有個不情之請:可否把那些"aio禁相"放入"女優寫真貼圖"內供大家d/l 呢?
嘅不會違規、又可減輕EF兄弟嘅下載額,一舉兩得噃~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-17 at 08:46 AM ]
有冇人???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-12-17 08:29:
有冇人???
早晨呀ab强~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。