<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2006-4-7 18:13:

今日想到個新問題,如果徐步高家...
如果東條英機等甲級戰犯後人去拜靖國神社, 我覺得沒有問題;
但一個現任日本領導人去拜供奉甲級戰犯, 那就是大問題。
承接你的例子, 如果徐步高的家人去拜他, 那有甚麼問題?
但如果李明逵去拜他, 那就是大問題。

[ Last edited by 打狗棒 on 2006-4-7 at 09:55 PM ]
Originally posted by VictorTan at 2006/4/7 18:40:

我不會跟你一般見識﹐我的確沒有一...

http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by andyho at 2006-4-7 18:24:

係咪過到港男版都繼續討論這問題...還是要逐件事分開去看?
大躍進, 三反五反, 大鍊鋼, 文革, 六四......都是老毛, 老鄧幹的好事, 你為什麼不逐件事分開去看? 以上的罪孽跟現今中共領導人有甚麼關係? 你為甚麼還要反共?
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 19:48:

日本狗、英國狗都係貴價狗
但唐狗就係平價狗,有d中國人仲會o拿黎食......
無論隻狗有幾貴,它始終是狗,甘生,人狗有別阿
.
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 09:39 PM:

如果東條英機等甲級戰犯後人去拜靖...
小泉擺明玩野ga la... 呢邊關係好少少,果邊佢又走去拜一拜..
To: andyho哥

談完政治, 談回風月......

請問日本妹係咪多數係豬扒? 點解我去日本好少見到索女? 係咪走晒去拍AV?
Originally posted by andyho at 2006-4-7 06:43 PM:

別逃避問題,陶傑的事你未答我wor...
別以為詞鋒厲害便可拙拙逼人!
好端端的一個中國人,竟然發出如斯言論,實在令人痛心疾首 !
你是日本人嗎?

我可以話比你聽,吾好撚以為可以同我講你所謂你既道理!我冇文化既!

收皮啦吾該你!!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by 155220 at 2006-4-7 21:51:

無論隻狗有幾貴,它始終是狗,甘生,人狗有別阿
我叫打狗棒, 專打狗......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 22:01:

我叫打狗棒, 專打狗......
點打狗?
.
個人睇法:現在我是在食中國飯...飲中國水...流中國血...
無論中國多麼的差..我都會認自己是中國人..要記住呀...槍口對外...
要恨的不是自己是中國人...要恨的是自己無法令中國強大...
現在我恨的是日本的教科書... 日本的首相去拜靖國神社...
日本在入侵中國時所造成種種事件...都作否認...
的確現在的日本人可能很好...但是為何就是不去認這個錯..
為何還要利用教科書等各種方法...去洗日本人的腦?
所以我不恨現在的日本人...反而覺得他們可憐...他們只是給上一代洗腦...
他們就是世界上最受傳統管制的可憐人...

[ Last edited by cwleung1988 on 2006-4-7 at 10:07 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。