<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
曼聯從莫斯科斯巴達克購進後衛維迪奇,據報身價700萬鎊

路透倫敦電---英超俱樂部(球會)曼聯在其網站宣布,同意從簽下莫斯科斯巴達克(莫斯科斯巴達)中後衛維迪奇(Nemanja Vidic),轉會費用未披露。

塞爾維亞和黑山(塞爾維亞與蒙特尼哥羅)國腳維迪奇預期會在1月1日轉會窗口開啟後完成這宗轉會。

「維迪奇是一位速度快、很富攻擊性的中後衛,年僅24歲的他是球隊完美的新人選,」曼聯主帥弗格森(費格遜)在網站中表示。

根據媒體報導,他的轉會費用約為700萬英鎊(1,214萬美元)。維迪奇最初效力貝爾格萊德紅星,並擔任隊長,在2004年轉投莫斯科斯巴達克。

這位24歲的球員吸引了多家意甲球隊的目光,並有報導稱阿森納(阿仙奴)和利物浦有意招攬。
不過諗諗下,維迪應該會做住後備先
可能la...睇下施維斯達重有冇犯錯......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
係唔係已經買左架啦???我驚佢又會被人搶左去。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
咁講法,應該係...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 10:55 PM:

彊愈老愈辣
冇錯,蘇c絕不會使我們失望的~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 11:40 PM:

我都好鍾意星仔架~
我都勁鍾意呀~~~
而家開埋齋,一定仲勁~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:28 PM:
係唔係已經買左架啦???我驚佢又會被人搶左去。
無得搶架喇,落實左
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 01:52 PM:
曼聯簽塞黑後...
我未睇過佢比賽,黎到會代替誰呢???
希望佢能溶入球隊啦~~~
奇實你們覺得球員黎英超踢,唔識英文大唔大問題????
我覺得都大架,唔知費sir講戰述時星仔要唔要翻譯在旁邊呢???
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 05 11 09 03:43 PM:

無得搶架喇,落實左
未到1月呢,提前簽??
曼聯永遠是我的最愛~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。