<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2005-12-26 03:49 PM:

未到1月呢,提前簽??
簽約係得的,不過1月先可以進入曼聯
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 路路 at 2005-12-26 03:48 PM:

我未睇過佢比賽,黎到會代替誰呢???...
哈哈,星仔英文麻麻地,都有好處架,如果唔係又點過到陣隊長癮…
我記得唔知起邊度睇過,星仔初黎練波前
曼聯既隊友同佢講要點做點做,星仔就好有禮貌笑笑口點晒頭
但之後正式練波,星仔做埋d野就同頭先傾好左既唔同…
諗落都幾搞笑
好彩而家見佢地應該都找到套溝通方法喇

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2005-12-26 at 03:54 PM ]
Originally posted by iknow at 2005-12-26 03:51 PM:

無錯
Originally posted by iknow at 05 11 09 03:51 PM:

咁係到左1月先可以落場??
oh~~魔鬼賽程幫唔到手tim~~
thx~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2005-12-26 03:48 PM:

我未睇過佢比賽,黎到會代替誰呢???...
維迪可以打中堅,速度快, 頭鎚了得
施維斯達打返左閘..防守力完全加強哂

Nemanja Vidic 維迪, 現年24歲
塞黑藉後衛, 亦可串演防中
2000於南斯拉夫球會貝爾格來德紅星出道,
同年並外借Spartak Subotica有6個入球, 一鳴驚人
01-04回歸效力貝爾格來德紅星,
04年以600萬歐元轉會莫斯科斯巴達

此子身高達1.88m, 速度快之餘頭槌亦了得, 助攻力強
國家隊由U-21出身, 而於02年首度入選大國腳對意大利
Originally posted by 迷途小羔羊 at 05 11 09 03:53 PM:

哈哈,星仔英文麻麻地,都有好處架...
第一個亞洲mu隊長~
雖然係誤會,但都好開心~
想起佢ge樣覺得好可愛呀~~
曼聯永遠是我的最愛~~
轉載自英國鏡報,
自美國佬收購曼聯後,
曼聯財政壓力一直未減..... 加上曼聯上季4大皆空,
令不小英國球迷轉投車仔, 而最令美國佬失望係今季歐聯提早出局.
再加上vodafone不再支持曼聯, 問題直接令曼聯財政雪上加霜.....
雖然美國佬口口聲聲叫曼迷不用擔心, 有很多贊助商希望和曼聯合作,
不過直到現時為止, 曼聯尚未搵到合心水的拍擋!! (傳聞中同"奧脫福"的冠名權有直接關係)
消息更指出美國佬本想提早同"費sir"解約, 不過一想起要陪上大筆金錢比"費sir", 只好暫時留住"費sir".
雖然美國佬經已注資救曼聯, 不過英國學者指出. 如果曼聯今季再次落得4大皆空!!
以美國佬的資產計算(包括美國佬所有資產), 就算每年再注資救曼聯(除非佢變賣自己的美式足球隊)!! 如果唔係相信要再問銀行借, 如果唔係不出5年曼聯好大機會將會係美國佬手上化為烏有..... 死未!!
不過有可靠消息指出, 美國佬經已無力再支持曼聯的巨額支出!! 正力求有心人再接手曼聯(有傳美國佬私下曾經接觸"愛華氏"家族).
不過因為美國佬一直唔肯過黎英國而未能證實有關傳聞.
Originally posted by kakeidevil at 05 11 09 03:59 PM:
[img]http://www.u-soccer.com/images...
打後防咁多入球~~
好野~~mu角球又有機入波啦~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-26 04:00 PM:
轉載自英國鏡報,
自美國佬收購曼聯後...
頂,食屎格拉沙,一早知自己唔掂就唔好叉隻手黎曼聯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。