<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:18:# `% V" O9 c0 m+ ^) {
' P' l, W# ]& q
謝師宴...
& P  P( @0 L! \8 W
之後有冇下場呀??
Originally posted by crap at 2005-6-25 03:18 PM:
7 H8 d; ?5 g; q2 _$ d2 D威, 你有份咩?0 D* P9 N- W. j! t3 o- @: v/ V
阿教宗地咋噃
  U/ t9 C2 J( ^* b0 u: m* Q% q6 x! p4 V6 o係?我誤會左添,點都好我的而且磪係有講,打個sorry好簡單,亦都唔想大家俾人講!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 05:20 PM:6 U" M- L  Z1 f4 E  Q2 H
4 r9 L) J# K/ x  F
蟹少...版規比講嫁....
: N; g" z* c  C3 n5 |, r6 V) X! p+ d8 v8 f& W: U" p; n/ J
咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:20 PM:
9 T% y4 }' p( M% x0 A0 N: R5 e4 i% m1 v
蟹少...版規比講嫁....
* ?6 V' ~& `$ E1 @1 Q適可而止,樂而不淫!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:21 PM:
" [' p& S3 d, {' F. X( Z
2 Q! S# w0 B: M' M9 a' ~. G- j之後有冇下場呀??
# U( f7 e5 O% ]: r) ?5 \
我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 03:23 PM:
5 B/ @0 r8 N* ?3 J
: I* P( _. F) W: Q我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
0 i4 O" f4 U# G  |( [3 T尋日唔見你,掛死我啦!
Originally posted by crap at 2005-6-25 15:22:
1 G( x+ O% C2 r( W( H4 _咩?
" C% P0 \5 j* P
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
Originally posted by william303 at 2005-6-25 03:24 PM:  [- d8 T* l: u: w$ C5 `5 ~

. E; x' L+ ~4 m. a/ Z& S尋日唔見你,掛死我啦!
. A; f0 T  f8 L5 \' A  C, E係咪呀~.~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:23:* S2 h" a8 E/ ]* _; T& M8 [

2 t' q$ z. X3 x0 i* ^0 d' ^) w1 R我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
) x$ z- D9 ]$ g
車~仲以為你去曳曳添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:26 PM:
0 h: S. z/ O. M: Q5 X' r. l
! z" X% f9 ^; g6 O) ^" a; r車~仲以為你去曳曳添
! Q2 y: J; m9 T% g5 @7 T
=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。