<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
[quote]靜咗幾日之後,有返人氣喇WO...
ThomasKoon 發表於 2010-5-5 09:23 AM[/quote
你近日的單戀情人點呀﹖
靜咗幾日之後,有返人氣喇WO...
ThomasKoon 發表於 2010-5-5 09:23 AM[/quote
你近日的單戀情人點呀﹖
goodnicelady 發表於 2010-5-5 08:29 PM

近排公司比較忙,都冇乜時間搵佢,更加未有時間約佢食飯……
搞乜…整整一星期冇人嚟過…

尋日放假,本來諗住約佢,不過有幾個中學同學搵一齊去睇“葉問2”,咁就出去啦,點知散場時出咗意外,撞傷個額頭,仲坐咗生平第一次“白車”!

喺冇搵佢嘅呢段時間,由於公司好忙,基本上我都冇乜時間諗佢,不過間中發夢都會見到佢,尋晚仲忍唔住喺FB發MSG同佢講我尋日坐白車…唔知呀,突然間有呢個衝動…
搞乜…整整一星期冇人嚟過…

尋日放假,本來諗住約佢,不過有幾個中學同學搵一齊去睇“葉問2”,咁就出去啦,點知散場時出咗意外,撞傷個額頭,仲坐咗生平第一次“白車”!

喺冇搵佢嘅呢段時間,由於公司好忙,基 ...
ThomasKoon 發表於 2010-5-13 10:24 AM
無事呀Ma?

搵下人囉~等佢關心下你都好呀!
無事呀Ma?

搵下人囉~等佢關心下你都好呀!
自由神 發表於 2010-5-14 01:12 AM
冇咩事,有心…

佢覆返我,叫我自己要小心啲,同埋小心處理個傷口…
冇咩事,有心…

佢覆返我,叫我自己要小心啲,同埋小心處理個傷口…
ThomasKoon 發表於 2010-5-14 10:05 AM
有回答都好啦

5535# 自由神

因為之前佢心情唔係咁好,所以我仲慰問咗佢,事隔一段時間有冇平伏返心情,點知佢同我講已經冇事,心情很好,亦都已經拍拖了………

咁睇黎我都唔使搵時間約佢食飯..........不過只要對佢好,佢過得幸福快樂,就算了……

5535# 自由神

因為之前佢心情唔係咁好,所以我仲慰問咗佢,事隔一段時間有冇平伏返心情,點知佢同我講已經冇事,心情很好,亦都已經拍拖了………

咁睇黎我都唔使搵時間約佢食飯..........不過只要對佢好 ...
ThomasKoon 發表於 2010-5-15 10:58 PM
放得開就可以啦~

既然佢都已經搵到一個懂得欣賞佢內涵嘅人(佢講過而家希望鍾意佢嘅人,唔係淨係睇外表),咁我作為佢朋友(雖然坦白講,我仍然未完全放得低…),都應該戥佢開心………

既然佢都已經搵到一個懂得欣賞佢內涵嘅人(佢講過而家希望鍾意佢嘅人,唔係淨係睇外表),咁我作為佢朋友(雖然坦白講,我仍然未完全放得低…),都應該戥佢開心……… ...
ThomasKoon 發表於 2010-5-16 09:07 AM
最重要你識諗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。