<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2006-4-7 21:55:

別以為詞鋒厲害便可拙拙逼人!
好...

估唔到黎到呢度仲激? 睇黎我呢個"老憤青"先收皮..........
Originally posted by 155220 at 2006-4-7 22:01:

點打狗?
用棒打..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-7 07:54 PM:
各位[政治版]嘅朋友,呢個post係為左你地而開,你地真係想講乜想鬧乜都可以;就算講到火起,[政治版]唔可以嘅爆粗呢度都可以,你地自便得喇~
嘩,如果爆粗就咪預我,我斯文人o黎o架。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:30 PM:

嘩,如果爆粗就咪預我,我斯文人o黎o架。
但係伯伯你成日甘樣忍住忍住...到時忍唔到一次過爆晒出黎...
又會話人屋企嫁啦喎...(just fun)
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:06 PM:
個人睇法:現在我是在食中國飯...飲中...
你都講得似人話,不會像一些人非黑即白,過分無知。
但你最後一句,我想更正,
到底現時一代日本人真的被洗腦,不知道二戰時發生了什麼事,
還是中國人被洗腦,以為日本人什麼都不知呢?有商榷wor。

你知我認識的是什麼人la,我自己都好奇想知他們(日本人)到底了解幾多。
和他們都傾過很多次,我可以告訴你,現今一輩很清楚戰爭時發生的事。
(正如大陸教科書寫六四是暴亂,但現今大部分中國人都知道真相)
不過你若不信我說,我都無法子。
逆ナンパ男
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:36 PM:

但係伯伯你成日甘樣忍住忍住...到時忍唔到一次過爆晒出黎...
又會話人屋企嫁啦喎...(just fun)
唔會,都話上次以為狗仔同我現野,至玩大之嘛。
你再叫我伯伯,我就來問候你家人wor,怕未?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:37 PM:

你都講得似人話,不會像一些人非...
我信你...但問題係...到依家依一刻...日本都冇對佢做過既事...
做出過咩表達...只係一路用各種既方法去洗日本兒童既腦...
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:38 PM:

唔會,都話上次以為狗仔同我現野,至玩大之嘛。
你再叫我伯伯,我就來問候你家人wor,怕未?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 09:54 PM:
To: andyho哥

談完政治, 談回風月......

請問日本妹係咪多數係豬扒? 點解我去日本好少見到索女? 係咪走晒去拍AV?
講風月la,我同你政治立場都好清楚,有乜好講,
我見有人o甘熱血,至回佢o者。

唔可以話日本多豬扒,我所見係好極端,一係好得,一係忽得,永無中間。
你見扒多,係你唔好彩o者。
講真,講樣,其實港女平均好d,不過日本人勝在化妝著衫好。
論性格,日本妹溫柔d,(最初的時候)當感情好之後,
一樣本性流露,麻煩程度拍住港女。
所以最好新鮮食,食夠就要閃,尤其在佢問你幾時結婚之前。

兄弟們,免傷和氣,講女算數啦。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:44 PM:

我所見係好極端,一係好得,一係忽得,永無中間。
小弟完全支持依點....因為我有個朋友前幾個月去次日本..
影左d相返黎比我睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。