<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 akakak777 於 2009-2-12 10:08 PM 發表

如果有相影 我可能會出動ge  不過我d target 太少  成日都無野影
通街一對對!我打死都唔出
原帖由 唔見左條尾 於 2009-2-12 10:05 PM 發表

俾返個 head 我 !!
冇人比 head 就借娜娜個 head 黎用住先啦!!
http://item.slide.com/r/1/42/i/YBoIHgXKnz_NGBw7mowxBY78FdD49v0V/
原帖由 自由神 於 2009-2-12 10:06 PM 發表

唉........................
我唔可以為左一時之快而忘卻自己所定既條件既!
可以
原帖由 自由神 於 2009-2-12 10:09 PM 發表
算la  我一個人左好耐      無咩所謂lor~
又5係咩靚仔  如果我係靚仔  咁都無女 咁就話要 姐  
原帖由 自由神 於 2009-2-12 10:09 PM 發表
我都冇節目la
日期: 14/2/2009

活動: Citywalk X 周麗淇「Redefine情人節簽唱會」
藝人: 周麗淇
時間: 13:00 - 15:00
地點: 荃灣楊屋道1號Citywalk荃新天地高層地下中庭

活動: 無毒油尖旺大聯盟宣誓大會
藝人: 梁安琪 、 劉錫賢 、 李逸朗 、 曾航生 、
             李蘊 、 夏雨 、 米雪 、 馬德鐘 、
             李力持
時間: 14:00 - 17:00
地點: 尖沙咀香港文化中心露天廣場

活動: 奧海城「甜心Tea - Tea X 胡杏兒『Evolve』簽唱會」
藝人: 胡杏兒
時間: 14:30
地點: 大角咀奧海城2期地下主題中庭

活動: 愛香港‧愛《基本法》同樂日
藝人: 衛蘭 、 方大同 、 薛凱琪 、 Soler 、
             葉文輝 、 吳浩康 、 HotCha 、 鍾舒漫 、
             G.E.M 、 范萱蔚 、 方皓玟 、 林柏希 、
             林盛斌
時間: 14:30 - 16:00
地點: 銅鑼灣時代廣場露天廣場

活動: 新達廣場「Theresa情人節Fans見面會」
藝人: 傅穎
時間: 15:00 - 16:00
地點: 大埔新達廣場
原帖由 d228216 於 2009-2-12 10:13 PM 發表
可以
我仲未放得開
原帖由 自由神 於 2009-2-12 10:16 PM 發表
我仲未放得開
原帖由 akakak777 於 2009-2-12 10:14 PM 發表

相頭唔靚仔唔緊要

最重要係你細佬靚唔靚仔
禾害羞添
原帖由 akakak777 於 2009-2-12 10:14 PM 發表
呢樣我就真係唔同意你
好老實講...經驗話俾我地知"靚仔"作用唔太大
你外表唔係過份極端其實分別唔大
重點在於你既要求同手段
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。