<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-25 06:24 PM:. {5 F/ T( U3 k! x5 u6 G4 @
6 f. ?+ i: v" w4 ~) U2 @
) b, _% c; N2 ~
係咪因為凍呀
( Q% }  S+ W% D, m1 P  T
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:23 PM:
; T: H- B9 P# ]* U+ b+ f+ i- T
: a) H3 ?$ J- H/ J! u; Wok lar... 我都未睇..係有少少行嫁啦!; r$ ~0 J2 y! h; Z
其實我唔鐘意D 人話"冇人回, 我唔post lar"禁
7 k) G7 O+ x' j小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
Originally posted by crap at 2005-6-25 06:24 PM:
. a6 [" S  B( I, n. O! w: t0 x9 L6 Y- J, n- U/ R

% s3 n) \: ~+ ~7 V係咪因為凍呀
4 n* U9 p* B  W# O' m5 n
冬眠?未有咁快喎?
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:25 PM:0 o- u9 a- O8 M9 O- f

" E6 J# a1 q0 Q4 s* y憤怒青年, 睇唔過眼 lor....
9 I& U0 r" G# \# e( a
Originally posted by william303 at 2005-6-25 06:26 PM:4 b# F; Z  g* F/ V4 x- }
9 h$ j* x! `4 I, I3 @) K; o* o
小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
- [. g# K) x# E* |可能我老啦, 有人睇過我就覺得ok lar
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
係喎!john大導依家你果邊應該都好夜下囉!
Originally posted by crap at 2005-6-25 18:24:) i& N- ]4 A1 ?* P8 j' K1 L
, X8 f7 B, y% j1 o8 y; ^9 n
( P. M5 S9 r, E0 ^& d5 G$ p9 b
係咪因為凍呀
5 J. L# w8 O( B9 f. a  A佢未興奮
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:27 PM:+ w1 ?5 u# D1 I

, v2 y; j2 ], T7 [可能我老啦, 有人睇過我就覺得ok lar
+ c3 [  k4 F* e$ \
未有我咁老呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-25 06:26 PM:7 j4 G* |& y- T4 q$ I; I' D

* _1 S/ l# s8 A. s! \. ^4 f小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
! v/ D7 d: `' D
但係我都冇播
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 06:30 PM:# G5 R9 Y5 h5 c1 f( P
; O7 _, p8 H1 F4 W) Q+ n/ v) i
但係我都冇播
6 S) M8 H) A+ r( x你經已去到神既景介!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。