<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-23 11:24 AM:

睇到大哨撞下就跌,同埋次次扭波都甩,有d心痛
冇計........
其實出邊個前鋒都冇用,一樣都係冇狀態........= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-23 11:27 AM:

冇計........
其實出邊個前鋒都冇用,一樣都係冇狀態........= ="
我到而家都唔明點解係換出羅賓奴而唔係大哨~
大哨明顯冇咩活力呀~
**原來今年有新例,卡斯辛奴出得(如果有登記)

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-2-23 at 11:34 AM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-23 11:32 AM:

我到而家都唔明點解係捩出羅賓奴而唔係大哨~
大哨時顯冇咩活力呀~
**原來今年有新例,卡斯辛奴出得(如果有登記)
我都唔明=3="
佢未必有登記卡斯辛奴......如果有都好d,多一個替補
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-23 11:34 AM:

我都唔明=3="
佢未必有登記卡斯辛奴......如果有都好d,多一個替補
講左幾日都要講~大哨對腳好似開唔到步咁
再用佢,真係驚皇馬入唔到8強
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-23 11:36 AM:

講左幾日都要講~大哨對腳好似開唔到步咁
再用佢,真係驚皇馬入唔到8強
佢唔係開唔到步,係唔交貨,其實佢係大把貨,只不過係踢巴西隊或者重要賽事先賣貨......如果你話佢聽呢場係歐聯決賽既話我諗佢踢到識飛添
其實成日話唔好用佢,但唔見得其他前鋒好好囉,不如叫卡路打雙箭頭好過啦=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-23 11:38 AM:

佢唔係開唔到步,係唔交貨,其實佢係...
題外話:睇到佢真係好肥=.=

佢有貨唔交抵比人噓啦,尋日佢就真係好差囉~大佬,16強唔重要咩,唔贏點入8強,4強同決賽?
為下自己,攞塊冠軍獎牌走都好呀
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-23 11:44 AM:

題外話:睇到佢真係好肥=.=

佢有貨唔交抵比人噓啦,尋日佢就真係好差囉~大佬,16強唔重要咩,唔贏點入8強,4強同決賽?
為下自己,攞塊冠軍獎牌走都好呀
係=3="
呢d都係我估啫,其實一個世界級前鋒邊有可能踢到咁嫁........佢係有腳法有射術果d,照計依家應該好勁先o岩=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-23 11:49 AM:

係=3="
呢d都係我估啫,其實一個世界級前鋒邊有可能踢到咁嫁........佢係有腳法有射術果d,照計依家應該好勁先o岩=3="
我覺得佢好似d藝術家果d咁,睇心情~靚就入多2球,你噓我就好似踢小學波咁
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-23 11:52 AM:

我覺得佢好似d藝術家果d咁,睇心情~靚就入多2球,你噓我就好似踢小學波咁
哈,似wo,上次主場對薩拉戈薩,畢爾包佢走動好多,仲諗住佢開始交貨添
不過對阿仙奴呢場球迷冇氣氛,連噓大哨都冇=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-23 11:54 AM:

哈,似wo,上次主場對薩拉戈薩,畢爾包佢走動好多,仲諗住佢開始交貨添
不過對阿仙奴呢場球迷冇氣氛,連噓大哨都冇=3="
d噓聲比雷耶斯搶曬嘛

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-2-23 at 12:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。