<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:40 PM:

我信你...但問題係...到依家依一刻...日本都冇對佢做過既事...
做出過咩表達...只係一路用各種既方法去洗日本兒童既腦...
兒童可能真的被蒙蔽,但到高中時肯定會知道真相。
所謂篡改的教科書真的無想像中那麼多。
電視不斷播中國人負面一面,令日本人不喜歡中國人,這是事實。
我實話實說,但他們最憎的是美國人而不是中國人。
我認識的人多是二十幾歲,他們都知道南京大屠殺真相,如殺人強姦等,
但釣魚台就100%認為是日本領土,但那是政府灌輸的觀念。
逆ナンパ男
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:46 PM:

小弟完全支持依點....因為我有個朋友前幾個月去次日本..
影左d相返黎比我睇
我咪覺得劉明軒好得o既,
皆因之前識件o架妹是劉明軒加松浦亞彌混合體,細細粒。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:44 PM:

講風月la,我同你政治立場都好清...
我去過韓國,可以話你聽,韓國平均都好正
而且好高....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:48 PM:

兒童可能真的被蒙蔽,但到高中時...
又話講返風月既
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 10:49 PM:

而且好高....
但韓國好人工化wor,
日本都有,但只限明星,一般人好少整容。
逆ナンパ男
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 10:49 PM:

而且好高....
自己本人去過上海...哪邊的妹子真的有夠勁
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:50 PM:

又話講返風月既
o甘佢問我嘛。
好啦,淨講風月la。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-7 10:50 PM:

但韓國好人工化wor,
日本都有,但只限明星,一般人好少整容。
講野少心d~
-__-凸
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 10:51 PM:

自己本人去過上海...哪邊的妹子真的有夠勁
我自己對北妹真係麻麻,幾正都好,一蹲下來食飯,就無晒形象。
逆ナンパ男
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 10:52 PM:

講野少心d~
-__-凸
鎖你!忘記你係korea fans。
鍾意宋慧喬嗎?有件AV女優好似佢,我在收集中。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。