<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 17:39:

你想贏真銀有冇諗過叫榜首嗰位哥仔幫吓你??
米玩啦!!!!o個個米係你囉,我其實都好想問你點可以次次都中
天日有咩野好盤啊,我每日投注上限都係1千蚊,幫手救救命丫
Originally posted by 勇勇 at 16-6-2007 18:54:

米玩啦!!!!o個個米係你囉,我其實都好想問你點可以次次都中
天日有咩野好盤啊,我每日投注上限都係1千蚊,幫手救救命丫
聽日有咩心水.....等我上馬會睇睇先~~~
睇完我會響 feufeu 度打出黎咖喇 ~~
你一陣過 feufeu 嗰度睇啦 ~~~

[ Last edited by Duffy on 2007-6-16 at 07:33 PM ]
EF  Duff 師奶 贏$ 5大策略 ~

1.
唔係大熱切記唔好買。唔好怕贏得少,只管「最後勝利」係你就得啦~

2.
唔係要熟晒隊波,而係要對隊波有一定熟悉同興趣。
最好當然係買英國波啦,資料多又新你又睇得明喎~所以永遠「日職巴甲咪搞我,英超西甲我必賭」~

3.
分散投資,最好幾串一,贏得多輸得少,師奶最愛~

4.
時間要拿捏得好準,最好揀d半場可接受投注既球賽黎賭,勝率實高!

5.
有時賭得太大未必係好事,識得適當時間收手至係強者~所以唔好怕落注落得少~
我試過有時抱住小賭怡情心態去賭反而會越贏得多咖!!

希望幫到大家贏錢啦

[ Last edited by Duffy on 2007-6-16 at 07:35 PM ]
美國 對 巴拿馬 主勝@1.22 x 1000
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
荷蘭u21 draw跌到得2.05
琴日睇都仲有2.25
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 07:19 PM:
EF  Duff ...
remarks:
1. 咪睇規則多多, 其實一睇就明
2. 必勝技巧: 嬴要縮, 輸要谷
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-16 06:54 PM:

米玩啦!!!!o個個米係你囉,我其...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=19#pid2197435

依6場大真係計出黎架
不過輸一場都保倒本, 決定買4x4

岩岩6大7主都中左
Originally posted by 艾力克 at 16-6-2007 21:46:

remarks:
1. 咪睇規則多多, 其實一睇就明
2. 必勝技巧: 嬴要縮, 輸要谷
我啱啱相反, 我格言係「贏就贏多舖」, 有時好運既野未必一下就走, 所以瞓身贏左不妨買多次~
所以應該係「嬴要谷, 輸要縮」先正確~~

原來你一路都係咁諗既, 唔怪得之你......
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 09:54 PM:

我啱啱相反, 我格言係「贏就贏多...
所以我而家係咁谷 (o係度玩先係姐)

今日未計完都已經+978喇
Originally posted by 艾力克 at 16-6-2007 22:17:

所以我而家係咁谷 (o係度玩先係姐)
今日未計完都已經+978喇
我而家先唔同你地嘥氣~
我唔好落 $10 買條 50串1 慢慢玩 ~
反正贏多輸少~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。