<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
約la.
如果你認為你和她只是朋友
自由神 發表於 2011-7-16 01:06 PM
應該話我和她只可以係朋友....
應該話我和她只可以係朋友....
ThomasKoon 發表於 2011-7-16 07:46 PM
講實呀,我覺得你個心當佢係朋友先。
你滿懐心事咁佢就算唔掛住ex都唔多願見你嫁。
講實呀,我覺得你個心當佢係朋友先。
你滿懐心事咁佢就算唔掛住ex都唔多願見你嫁。
自由神 發表於 2011-7-16 08:33 PM
我對住佢﹐或者同佢WHATSAPP嗰陣﹐都已經盡量做到冇嘢咁﹐不過我知道佢心裡只有他...

至於星期四之約會﹐我應該唔會同佢講喇...
我對住佢﹐或者同佢WHATSAPP嗰陣﹐都已經盡量做到冇嘢咁﹐不過我知道佢心裡只有他...

至於星期四之約會﹐我應該唔會同佢講喇...
ThomasKoon 發表於 2011-7-17 09:17 AM
始終都係忍唔住﹐尋日當講笑咁同咗佢講約佢食早餐﹐有小小意外地佢冇拒絕﹐仲問我食乜嘢早餐﹐我同佢講冇所謂﹐叫佢決定﹐佢仲話有2日時間考慮下食乜﹐決定咗再講...
始終都係忍唔住﹐尋日當講笑咁同咗佢講約佢食早餐﹐有小小意外地佢冇拒絕﹐仲問我食乜嘢早餐﹐我同佢講冇所謂﹐叫佢決定﹐佢仲話有2日時間考慮下食乜﹐決定咗再講... ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-19 10:13 PM
掂吖!
我冇諗到佢真係肯.....
唉......尋日本來好地地﹐點知下晝因為佢一句冇心嘅說話﹐而影響咗自己嘅情緒...
唉......尋日本來好地地﹐點知下晝因為佢一句冇心嘅說話﹐而影響咗自己嘅情緒...
ThomasKoon 發表於 2011-7-22 09:13 AM
我鍾意左個女仔..但係佢職位高過我 , 人工又高過我 , 經驗又多過我, 見識更加唔駛講, 唯一係AGE細過我 , 佢係呢行都做左4年 , 想約佢但又唔夠膽 , 唉..好似係兩難甘 , 有時朝早搭車見到佢 , 同佢都好多野講 , 我覺得好似有D襯唔起佢..沒男朋友的~
我鍾意左個女仔..但係佢職位高過我 , 人工又高過我 , 經驗又多過我, 見識更加唔駛講, 唯一係AGE細過我 , 佢係呢行都做左4年 , 想約佢但又唔夠膽 , 唉..好似係兩難甘 , 有時朝早搭車見到佢 , 同佢都好多野講 , 我覺得 ...
LOFREE 發表於 2011-7-22 08:21 PM
試試看
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。