<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-10 12:17 PM:

1990年前 日本無論經濟, 科學, 數學, 會計, 民生, 科研都遠超全亞洲...
日本戰後有美國保護, 全力發展經濟, 90年代到達高峰, 美國有見日本國力提升, 要求日本增加國防開支, 分擔軍費, 及後多個左派首相擴軍, 短短10年, 到2000年經濟實力大不如前, 加上企業管理由盛轉衰而產生各種腐敗, 及近期受中國航天威脅而加入太空競賽.....不出20年日本定必玩完. 亞洲排行會降至中韓印, 甚至台灣之後.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-10 12:17 PM:

1990年前 日本無論經濟, 科學, 數學, 會計, 民生, 科研都遠超全亞洲...
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by d228216 at 2007-10-10 12:30 PM:

日本戰後有美國保護, 全力發展經濟,...
其實了解日本長期歷史 , 便知道日本自南北朝
己有建立自己的天下的野心 , 和唐朝競爭朝鮮
識字率超越宋代 , 再和明朝競爭朝鮮 ...

日本長期都有一定實力 , 我相信佢有自存之道
不可假設佢會一直沈淪~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-10 01:34 PM:

其實了解日本長期歷史 , 便知道日本...
太空競賽要幾大國力...蘇聯係一個例子..強出頭冇好結果
Originally posted by Triangel at 2007-10-10 12:26 PM:

你恨這個霸占你的身體搶了你幸福的生存空間搶了愛你的家人的我嗎?
我??? 我喜歡極了 , 你知道嗎 ,
我玩你玩得多麼的開心啊 , 哈哈哈~~
(個人搶作)
Originally posted by d228216 at 2007-10-10 02:01 PM:

太空競賽要幾大國力...蘇聯係一個例子..強出頭冇好結果
咪係羅 , 日本唔玩太空太醒拉~~
總冠軍賠率:
馬刺:2賠7
小牛/ 太陽:2賠9
火箭/凱爾特人:1賠7
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-10 02:02 PM:

我??? 我喜歡極了 , 你知道嗎 ,
我玩你玩得多麼的開心啊 , 哈哈哈~~
(個人搶作)
喂喂喂
甘大作家,
你D被動同主動都塙不清,
點做作家呀
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-10-10 02:22 PM:

喂喂喂
甘大作家,
你D被動同主動都塙不清,
點做作家呀
你是 羅柔 or 許世霖???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-10 02:24 PM:

你是 羅柔 or 許世霖???
我係: 霸占你的身體, 搶你幸福, 搶你生存空間, 搶你愛的家人 果個 

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。