<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
完全唔明費sir想點=   =.....
俾我架感覺就係為左培育一個c7.... 攪到隊波唔可以正常運作.... 賠上球隊成績同其他隊友架努力... 咁遲先換我覺得係為左顧住c7架感受....
對費sir今場排陣百思不得其解...好明顯一唔出星仔條中場就唔掂...費sir係都要飽拗頸...  無言...
唉,曼聯,費sir....都唔知想點,車仔唔失分佢就失分,對住伯明翰都夠膽失分,之後對保頓同阿仙奴點算............
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2005-12-29 06:09 AM:
完全唔明費sir想點=   =.....
俾我架...
用星仔好過用c7啦,仲有呀,用多d沙夏都好呀..........
摺吧啦
我頂
又失分tim......
真係唔明點解車仔次次最後關頭都可以入一粒波.....
曼聯一係就大勝
一係就先分,唔識贏一粒既...
When this beganI had nothing to say
Originally posted by 遊戲 at 2005-12-29 08:16 AM:
我頂
曼聯一係就大勝
人地個教練識換人,但係費sir呢.........費sir真係用兵如神...........
人地利物浦對愛華頓贏夠3-1,佢就和波,真係對曼聯好失望............仲學人講咩追車喎..........
摺吧啦
以後有曼聯比賽

出場名單一見C7 同 費查既大名

就會知道呢場一定係勢均力敵既比賽

其他球員點好都好, 佢兩個都會失反個波比人反攻, 咁咪勢均力敵law

吾該費sir 佢兩個表現咁差就真係吾好出佢地啦, 呢家講緊係頂級賽事, 你培訓新人係絶對係好事.....但都吾能夠一季38場聯賽俾左20場佢做培訓嫁大佬, 結果輸左啲重要賽事, 球會收入減少, 爭標前途渺茫, 令全世界曼聯球迷失望

其實佢係咪真係得, 我地已經睇左三年,
佢係好快......但經常失波, 容易跌(打亂晒自己球隊既節奏)
無二傳, 無助攻, 死紐闌紐, 浪費晒時間, 紐到對方啲人回晒防先捨得出波, 又出得吾靚

想train佢, 都吾好揾隊波嚟教非咁多次

不如揾一兩日費蛇面對面睇住video, ma 醒佢......再睇佢有無改善先出佢啦吾該

有佢同費查出場

嘥晒雲佬同郎尼既入波......

嘥晒其他球員既努力

吾該買返兩個 文廸逹, ballack, 韋拉 呢啲級數既球員曼聯先有機會同車仔爭
C朗...依家唔係太鍾意佢...
一hold波就自己係咁扭...
我都係期待佢進步多d
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by buengland at 2005-12-29 09:39 AM:
以後有曼聯比賽

出場名單一見C7 同...
不過見到費查做正選都仲ok--
至少佢都有助下攻..防下守-..都叫有d作為
起碼費查在陣都唔係點影響隊波進攻..
反觀c朗出場先係一個致命傷..
佢出場...可以話打少個,,,
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2005-12-29 10:50:

不過見到費查做正選都仲ok--
至...
可以話打少半個人進攻......(同時間浪費左好多大好機會為隊友製造機會)

同時對方就打多個防中, 因為c7成日失控球權, 間接幫對方解圍
Originally posted by 遊戲 at 2005-12-29 08:16 AM:
我頂
曼聯一係就大勝
唉...初時我都諗住車仔會和波..
果時心諗..曼聯..人地失分..你又失分..點追o者..
之後車仔入一粒...無囉...
好普通的曼聯迷~_~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。