<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 02:14 AM:
魯爾、希古拿、卡斯辛奴=後備。
希古拿暫時都仲係後備,可能仲未完全好返晒,睇定d先,魯爾都係~
卡斯辛奴狀態仲係冇..........一定係後備

31分鐘碧咸罰球傳比拉莫斯頂入,半場領先1球
摺吧啦
我全力支持今日o既朗拿度,,佢今日好多時都嘗試
個人突破,,而且今日佢上半場都有成兩三個攻門,,
希望佢快d搵番個射門觸覺,,,開心d啦~o

足球-貝克漢姆被六歲兒子的數學作業難倒,只能致電辣妹求救

路透倫敦電---足球巨星貝克漢姆(碧咸(相關新聞 - 網站))表示,六歲兒子的數學作業把他給難倒了。這位球星心理敏捷度過去曾受到英國媒體質疑。

效力皇家馬德里(相關新聞 - 網站)的英格蘭隊長貝克漢姆發現,自己應付不了兒子布魯克林(Brooklyn)的數學作業,被迫打電話給妻子維多利亞(Victoria)求助。維多利亞為前「辣妹」(Spice Girls)合唱團成員之一。

「他們最近的作業太難了,」30歲的貝克漢姆周日接受郵報(Mail)採訪時表示。「和我們上學時學的完全不一樣,你知道我的反應是︰『上帝啊,我不會做。』」

身家數以百萬計的貝克漢姆表示,因為數學作業作不來,他只能改與布魯克林一起讀書。貝克漢姆的穿著品味和髮型常常成為小報熱炒的題裁。
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-2-27 02:57 AM:
我全力支持今日o既朗拿度,,佢今日...
我都係咁話,今場佢走動都幾多,希望佢有波入啦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 02:59 AM:
路透倫敦電---足球巨星貝克漢姆(碧咸(...
我想睇下d數係唔係真係咁難-_-
Originally posted by kkkk789 at 2006-2-27 03:02 AM:

我想睇下d數係唔係真係咁難-_-
好難講,佢用西班牙文教嫁嘛...............佢個仔d西班牙文仲好過佢,佢識睇已經叫勁=3="
摺吧啦
皇馬2:1輸了
我愛長澤
嗄,,,希望呢班波可以o係失敗中吸取教訓啦/.\
唉.......輸錢已經火嫁啦,仲要一分都攞唔到........
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-2-27 03:59 AM:
嗄,,,希望呢班波可以o係失敗中吸取教訓啦/.\
希望啦,我覺得卡路換錯人囉,換走碧咸,用沙加度代替佢,咁不如叫施仙奴打返右閘算啦,上咁多去咪又係幫唔到d咩..........
換走左碧咸之後比波又唔準,中場亂晒
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。