<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我下晝未夠6點﹐喺WHATSAPP打咗一段嘢俾佢﹐佢有覆﹐但我又驚係唔好嘅嘢﹐所以到而家都仲未睇..........

總之就超DOWN啦.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 06:50 PM
終於鼓起勇氣去睇﹐原來都唔係佢﹐我相信佢唔會再WHATSAPP我........
下晝大概7點幾仲發生咗一啲嘢.....

佢打黎公司﹐咁啱係我聽﹐佢搵我一個同事﹐之後我問返﹐原來佢有啲事要幫手﹐聽日會過黎搵我個同事﹐但呢件事之前都發生過﹐佢都會打我手提﹐但今日我接電話﹐佢都搵我同事幫佢﹐咁即係佢已經唔再需要我幫佢﹐就算我能力以內﹐佢都唔再需要我....................
下晝大概7點幾仲發生咗一啲嘢.....

佢打黎公司﹐咁啱係我聽﹐佢搵我一個同事﹐之後我問返﹐原來佢有啲事要幫手﹐聽日會過黎搵我個同事﹐但呢件事之前都發生過﹐佢都會打我手提﹐但今日我接電話﹐佢都搵我同事幫佢﹐ ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-23 09:14 PM
佢未知自己想點姐
你覺得咩原因佢唔理先?
佢未知自己想點姐
你覺得咩原因佢唔理先?
自由神 發表於 2011-7-23 10:09 PM
唔知﹐冇問....
我意義係叫你自己諗下
你家下驚到咁,卻無諗過原因?!
5764# 自由神

其實我真係冇諗過﹐亦都唔敢諗﹐因為人馬的我﹐從來都猜唔到天蠍的她在想什麼.....

我尋晚放工時﹐忍唔住WHATSAPP俾佢﹐問佢今日過黎會唔會唔想見到我﹐如果係我就迴避下﹐之後佢覆我﹐話其實根本冇介意﹐亦都冇嬲﹐不過話我呢兩日不斷講啲咁嘅嘢俾佢知﹐係咪為咗要佢道歉﹐佢仲話完全唔知我想點﹐之後我同佢講﹐冇諗過要佢道歉﹐我只係想可以變返以前咁﹐唔想佢唔理我﹐佢就話我再係咁佢就真係會唔理我﹐咁我就應承佢﹐以後都唔會再係咁﹐之後佢話其實只係我自己介意﹐佢根本就冇嘢......

經過呢段對話之後﹐算係勉強修補返﹐今日同佢都有WHATSAPP傾計﹐不過次數就梗係少啦﹐因為我都唔知佢今日有冇同佢EX一齊.....
今日佢除咗返黎公司攞嘢之外﹐仲同佢屋企人黎公司所在商場飲茶(基本上係EVERY SUNDAY佢都會做呢樣嘢)﹐咁晏晝大約1點佢攞咗位之後﹐佢就出現喇﹐當時我同佢講想食點心﹐咁佢就話會打俾我問我(同埋成班同事)食乜﹐點知等到4點幾都唔見人﹐我都知佢已經走咗﹐咁頭先放工同佢WHATSAPP時﹐我同佢講今日等咗佢幾個鐘﹐搞到我好晏至食飯(我想佢知我等咗佢幾個鐘)﹐佢同我SAY SOR, 話原來飲完茶之後就同屋企人返咗屋企﹐跟住我同佢講"算啦﹐你知我係嬲你唔落架啦"﹐佢嘅反應係"哦"....

我感覺到佢呢下"哦"嘅表情係=.="﹐哈﹗
5764# 自由神  

其實我真係冇諗過﹐亦都唔敢諗﹐因為人馬的我﹐從來都猜唔到天蠍的她在想什麼.....

我尋晚放工時﹐忍唔住WHATSAPP俾佢﹐問佢今日過黎會唔會唔想見到我﹐如果係我就迴避下﹐之後佢覆我﹐話其實根 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-24 10:45 PM
呢个進展係預期中既。
但我想知你點睇同希望之後係點。

一个不能表白既追求,可以持續幾耐?
今日佢除咗返黎公司攞嘢之外﹐仲同佢屋企人黎公司所在商場飲茶(基本上係EVERY SUNDAY佢都會做呢樣嘢)﹐咁晏晝大約1點佢攞咗位之後﹐佢就出現喇﹐當時我同佢講想食點心﹐咁佢就話會打俾我問我(同埋成班同事)食乜﹐點 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-24 11:22 PM
你樂在期中
呢个進展係預期中既。
但我想知你點睇同希望之後係點。

一个不能表白既追求,可以持續幾耐?
自由神 發表於 2011-7-24 11:32 PM
我嘅睇法係︰我覺得我好似冇乜特別嘢可以做﹐因為她心裡其實仍然只有他....
至於希望之後係點﹐其實我都唔知﹐我亦都唔敢諗.....

你講得啱吖﹐一個不能表白的追求﹐到底可以維持幾耐呢?可能到佢正式同我講~ "佢已經同佢一齊返" 為止....

"我愛的人﹐她已有了愛人﹐從他們的眼神﹐說明了我不可能﹐每當聽見﹐他和她說"我們"﹐就像聽見愛情永恆的嘲笑聲........"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。