<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iMacc at 2005-12-29 11:03 AM:

希望呢件咁嘅c7有人要...放q咗佢買過個實用d返嚟好過...不過真係一出c7唔出星仔...死多...

唔出星仔=無晒組織..

講真可以出多d saha
3個前鋒都上晒力
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by iMacc at 2005-12-29 11:03 AM:

希望呢件咁嘅c7有人要...放q咗佢買過個實用d返嚟好過...不過真係一出c7唔出星仔...死多...
叫c7向皇馬放下秋波-_-皇馬有機接收佢ga@@
好普通的曼聯迷~_~

唔知大家覺得a14點呢..
a14打攻中會積極好多..打防中時..成日見佢行行企企=.=
佢近兩場都o係右路出波助攻..
佢果下段速都幾快..一爆一出..咁就造就左機會..
曼聯正正係需要呢d..
曼聯買個正宗防中..將a14推番前d打吧..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2005-12-29 04:36 PM:

之前傳過
個價合理既話都驅..
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-12-29 04:14 PM:
掛住購物辣老費
施維斯達冇得留低
...
佢都走=.=~~~
唉~~~
回想佢打左閘果陣真係幾勁
佢唔係自己執著要打中堅可能唔洗搞到今時今日咁~~

估唔到我出呢個topic出左咁耐~~~大家都冇俾佢沉過~~~
反而自己有成百頁冇講過野~~~
sorry哂咁多位~~

[ Last edited by gigg11 on 2005-12-29 at 10:25 PM ]
Originally posted by gigg11 at 2005-12-29 10:24 PM:

佢都走=.=~~~
唉~~~
回想佢打左閘...
梗係,大家都係曼迷~~
唔使計較咁多~
曼聯買維迪蠱惑截胡

曼聯係最後關頭砌低費倫天拿簽得塞黑國腳維迪,不過兩間球會亦因為呢次轉會搞到反晒面!費倫天拿質疑「紅魔鬼」係爭人過程入面出蠱惑,搞到一早已經同佢地簽約既維迪臨時轉軑,英傳媒亦踢爆指出,曼聯今次開出既轉會費比市價高出二百四十萬鎊(約三千三百萬港元)!有曼聯官方人士講明球會除牌之後,使幾多錢唔使同公眾交代,黎緊一月轉會市場重開仲唔打橫行咩?

轉會費比報價貴3300萬

自從二十四歲既維迪公開話要轉會之後,唔少歐洲大球會排晒隊向莫斯科斯巴達問價,而費倫天拿就最積極,上個禮拜初仲同維迪簽埋意向書,正當呢支意甲球隊以為坐定粒六既時候,曼聯竟然係聖誕節宣布簽下該塞黑中堅,周薪比費倫開出既二萬五千鎊多出一倍,令到費倫天拿非常震驚。

費倫天拿對於曼聯「截胡」極度不滿,質疑「紅魔鬼」使橫手,一度威脅要告上國際足協,雖然日前因為證據唔夠宣布放棄,但就係官網大鬧曼聯同維迪冇誠信同埋冇口齒,兩間球會關係完全決裂!

費倫官網炮轟被截胡

費倫天拿既質疑使英國即時引發好大回響,《泰晤士報》昨日就踢爆曼聯呢次買人唔尋常。報道指維迪合約列明買斷價只係四百八十萬鎊,曼聯根本唔使出到七百二十萬鎊去買,無端端畀多二百四十萬鎊就好令人懷疑,傳聞呢筆錢部分會變做獎金直接落維迪褲袋,如果屬實肯定有手尾跟!

有曼聯官方人士指出,自從球會私有化之後,使錢已經唔使好似以前咁同股東交代,以「紅魔鬼」過去買人既不良紀錄,如今冇王管,係一月轉會市場就肯定惡晒!

轉會私底交易早有前科

曼聯斟人既時候出蠱惑其實早有前科,「紅魔鬼」自恃勢力雄厚,近年既轉會市場經常都唔守規矩,非法接觸球員已經係家常便飯,而且經常傳出同經理人私相授受,費格遜同佢個仔開經理人公司扯貓尾掠水事件更加轟動一時,所以曼聯使橫手絕對唔令人意外。

老費涉私相授受

當簡朗仲係曼聯總監既時代,「紅魔鬼」唔少收購都被質疑遠高於市價,而當中好大部分資金就流入經理人手中,更加令人震驚既係,由費格遜兒子積遜擔任總裁既經理人公司Elite Sports,係二○○一年到二○○四年間就涉嫌吞下千三萬英鎊,搞到曼聯要急急斬纜,發聲明同Elite Sports斷絕關係。

里奧費迪南、侯活、史譚、貝利安同基巴臣等球員既轉會都曾經被調查,雖然最後都查唔出d乜,但係曼聯買人手段係點就係人都知,就連球會兩大股東曼尼亞同麥曼奴斯都睇唔過眼,上年係股東大會就列出一份七張紙,合共九十九條有關曼聯轉會資金既問題。依家曼聯已經唔係上市公司,轉會透明度就更加低,維迪事件可能陸續有來。
Originally posted by babo at 2005-12-29 04:36 PM:

搵你要呀,皇馬唔需要呢d咁既球員
摺吧啦
Originally posted by babo at 2005-12-29 04:41 PM:
唔知大家覺得a14點呢..
a14打攻中會...
曼聯輸2-2果個罰球就係阿倫史密夫條友仔冇啦啦犯規輸返黎............
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:28 PM:

搵你要呀,皇馬唔需要呢d咁既球員
c7啱皇馬~:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。