<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
88,立&john  ~~
' W7 Q' }; Y7 A2 Q' C我都去睇下tv先
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 07:06 PM:
& h  Y3 O. a8 c3 {% q88,立&john  ~~" O; g1 w, W$ Z& v
我都去睇下tv先
$ U! m, _  X' H( A' |- f7 j) @
又走多一個 =.="
. C! K, W! C6 E4 s! r一陣見喇tt5 r  f+ M2 b8 S+ S) U/ N& y* L
" T. C+ {7 V( Q
既然走左咁多個, 唔爭在我啦, 我都食飯先, 一陣見
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 07:08 PM:/ T3 d5 E1 D9 C% a/ D2 L7 q- C9 j( R
$ N; y1 |# t% O- o
又走多一個 =.="5 s3 G$ O7 n; c% P' j  x$ B
一陣見喇tt
0 }4 X0 X  H, I
# e' J& }& V- i6 ^; G既然走左咁多個, 唔爭在我啦, 我都食飯先, 一陣見
* ~. O1 U. Y0 h: o
88~~00 tt
2 t" a/ Y4 g0 }5 i  N: [
傾下旅遊版
Originally posted by crap at 2005-6-25 07:16 PM:. \8 g/ e) @" e

7 P0 j/ M" l* k8 q" ~% ]傾下旅遊版
0 y% C' k  a; O係!
我都咬米喇~一陣見~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 07:22 PM:  P7 ~' q, J' ]% p8 g! ~' b
我都咬米喇~一陣見~.~
, v1 ?* j* i4 `+ z5 k. E( }, L
88~~
Originally posted by william303 at 2005-6-25 09:21 PM:
& j8 P5 M7 `& I1 f& ~- g; u7 ^& V* I; o+ h' Y, ~
係!
2 `. D* T) {& y9 D
* @2 D6 F, d5 h查實好easy
. y! B; Q/ a0 g& e樂既意思係介紹多d香港野+ U! g. m' J7 c# H5 u. R0 h9 p
或者易d去到既地方(澳門, 大陸等)
- `$ W5 i% G5 n9 J. x. \; g3 L同主要係介紹d popular d既地方有咩特別野(未必個個都知既野)4 [4 p9 d; m& q* c2 U: A! A
咁樣比較有市場
; G9 P9 o( _1 t& \+ T- n果d遙不可及既地方得閒先介紹下囉~
Originally posted by crap at 2005-6-25 07:26 PM:4 Z& l! E1 E* {# H7 R7 m
$ [% z- V+ W4 e- M; t; ?4 z. r: X
" J( p+ I2 e* o
查實好easy
/ c8 [7 T+ Y0 i; l' t( }6 {樂既意思係介紹多d香...
  a1 F. ^  ~' \
咁我嘗試下去搵下料先!
Originally posted by crap at 2005-6-25 07:26 PM:% G0 ^4 x5 p- h( e! {- O/ P

+ w) U: h2 z6 |1 V, Y4 Z1 p% r
" P0 H4 _( z9 ^+ E- ]查實好easy6 K! t- P" R# q; o* [
樂既意思係介紹多d香...
4 U0 k/ V. o8 Z7 d3 K) e; m1 S0 C俾幾日時間我,等我做返場好戲先!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。