<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:35 PM:

c7啱皇馬~:cool:
啱費sir呢d自大既教練:cool:
我地要盧基,卡斯辛奴都唔要c7~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:38 PM:

啱費sir呢d自大既教練:cool:
我地要盧基,卡斯辛奴都唔要c7~
不能夠這樣話費sir的~
就係呢份自信先令曼聯成為前所未有既3冠皇
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:40 PM:

不能夠這樣話費sir的~
就係呢份自信先令曼聯成為前所未有既3冠皇
可惜依家冇用呢,仲成日諗住三冠王???我諗之後真係到利物浦攞英超冠軍都仲未輪到曼聯
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:35 PM:

c7啱皇馬~:cool:
c7去到西班牙一季起碼傷足30場聯賽都似
Originally posted by donald15 at 2005-12-29 11:43 PM:

c7去到西班牙一季起碼傷足30場聯賽都似
所以佢唔去
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:41 PM:

可惜依家冇用呢,仲成日諗住三冠王???我諗之後真係到利物浦攞英超冠軍都仲未輪到曼聯
不能夠以一,兩波定生死的,聯賽一半都未過嘛~~~
唉!!莫講話追車,連第2都有d問題
都係做好本份先~
c7去皇馬變第二個羅賓佬
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-29 11:47 PM:
c7去皇馬變第二個羅賓佬
第2個科蘭
Originally posted by 瑞比 at 2005-12-29 04:14 PM:
掛住購物辣老費
施維斯達冇得留低
...
施維斯達走...咁維迪就變里奧拍擋喇~~
艾華再黎埋......
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:16 PM:

梗係,大家都係曼迷~~
唔使計較咁多~
kakei~~
不過我都好似唔認識你
好感慨4個月度冇上黎差咁遠=.=
好似蘇斯克查2年冇同一隊操.........
真係有半隊波既人佢係唔熟識=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。