<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-1 01:00 AM:
c朗 好少咁醒wo,
最後嗰球成個朗拿度咁~
佢後尾開始得意忘形玩多左野~~
希望佢以後keep住玩少d野啦~~玩少d,咪有波你入lo~~

第一球要多謝朗尼勤力搶番個波,同埋自己有得射唔射
第2球個後衛開散慢任你插花
Originally posted by CHECSS at 2006-1-1 12:04 AM:
HAPPY NEW YEAR-2006
新年快樂~~

我想問大家今場係睇63台定64???

講起就真係好笑=.=
63台個堅叔同歌神 係度倒數5秒=.=(我起初仲諗住我2006年第一個見到既人會係朗尼=.=)
之後兩條油仲要係度give me fine=.=......真係O 哂咀得黎又唔知笑唔笑好
佢地兩個搞到個氣氛有d 白痴

之後我頂唔順佢地又吹水轉台過64睇
原來佢地開P=.=......早知我半場睇64=.=仲有令女係度跳舞~~~
Originally posted by gigg11 at 2006-1-1 01:09 AM:

佢後尾開始得意忘形玩多左野~~
希...
c7之前都中左兩次柱~
果兩球都好唔抵~
而家入番兩球補數-~
佢踢波識分輕重就正晒~
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by gigg11 at 2006-1-1 01:12 AM:

新年快樂~~

我想問大家今場係睇6...
睇63...我睇到都笑左O咀=.=
原來64台有女睇........=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-1-1 01:13 AM:

睇63...我睇到都笑左O咀=.=
原來64台有女睇........=.=
超正
開哂p咁.....好似以前有線d決賽周賽事咁~~~

不過真係好低能=.= 堅哥同歌神係度give me fine果度真係好x 低b=/=
好鬼假=.=

頂=.=.......呢場如果俾keyman同德能講............佢地兩個一定唔會咁做

不過轉去64有野睇~~~半場玩同現場觀眾一齊跳舞~~~^^
Originally posted by gigg11 at 2006-1-1 01:12 AM:

新年快樂~~

我想問大家今場係睇6...
我睇左61台= ="
摺吧啦
saha入波反而令我更開心
新年到,希望曼聯同我一樣,!
各位新年快樂
麥沙尼外借至季末

麥沙尼 (Getty Images)  

曼聯年青後衛麥沙尼將外借白禮頓至本季季末。

該名十九歲球員表現令白禮頓滿意,領隊麥基指他雖然是外借,但全心替球隊上陣,有意將其買斷。

麥沙尼則道:「我的目標是替曼聯一隊而戰,不過在這裡我每周都可上陣,我很高興。」

麥沙尼最初只簽下六個月的外借合約,在廿二場聯賽及杯賽賽事中,他共攻入三個入球。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。