<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-3 02:57 PM:

馬體會6連勝喎!士氣如虹!贏唔到都應該唔會輸
好難講...羅馬夠11連勝喇!!!
Originally posted by tkk2p at 2006-3-3 03:02 PM:

唔會掛
殊!!!!!!!(細聲d)

唔好同佢講...
Originally posted by tkk2p at 2006-3-3 03:03 PM:
我都唔可以日夜顛倒喇...考alevel...
比d心機呀~唔好好似碧咸咁連6歲d功課都唔識呀^^
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-3 03:05 PM:

Originally posted by kakeidevil at 2006-3-3 03:03 PM:

好難講...羅馬夠11連勝喇!!!
望當然望皇馬贏啦,但睇實制就冇咩信心
就好似歐聯,唔係旨意得幾個月甲組經驗的卡路會得呀~?得嘅話佢真係一個奇才
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-3 03:04 PM:

殊!!!!!!!(細聲d)

唔好同佢講...
到底kobe去左邊

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-3 03:05 PM:

係呀~不過碧咸係咪因為要睇西班牙文既關係呢~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-3 03:08 PM:

望當然望皇馬贏啦,但睇實制就冇咩信心
就好似歐聯,唔係旨意得幾個月甲組經驗的卡路會得呀~?得嘅話佢真係一個奇才
係呀~面對一隊防守既阿仙奴,我諗卡路賽前係完全諗唔到...之後又打破唔到局面
Originally posted by garycheung at 2006-3-3 03:09 PM:

到底kobe去左邊
我估訓緊覺~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-3 03:17 PM:

係呀~不過碧咸係咪因為要睇西班牙文既關係呢~
應該係~6歲會難得去邊啫~(比d非洲文我睇就唔識,睇番母語就冇問題)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。