<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
= ="""

路透馬德里電---皇家馬德里(相關新聞 - 網站)前鋒羅納爾多(朗拿度)未被選入周六對馬德里競技(馬德里體育會)的德比戰陣容。

這位巴西球星因未表現出應有水準而遭到皇馬球迷的批評,他上周暗示想要離開球隊。皇馬新任主席費爾南多馬丁(Fernando Martin)周四表示,他不會容忍沒付出應有努力的球員。

皇馬主帥洛佩斯卡羅(Juan Ramon Lopez Caro)表示,未將羅納爾多選入出賽陣容是出於戰術原因。

「我不認為他是因為這周發生的事情而被排除在出賽陣容之外,」羅納爾多的國家隊及俱樂部(球會)隊友巴蒂斯塔(巴迪斯達)對記者說。「他並沒有因為這個決定不高興。」

「狀態好的時候,他是全世界最優秀的前鋒。我們需要保持冷靜。我們下周三有一場重要比賽,他可以養足精神去踢那場比賽。」

皇馬下周將奔赴倫敦,與阿森納(阿仙奴(相關新聞 - 網站))進行歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)首輪淘汰賽第二回合較量。皇馬首回合以0-1落敗。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-4 01:13 PM:
= ="""

路透馬德里...
都唔知係唔係既...~如果歐聯都冇即係走硬
出場陣容
門將:卡斯拿斯 迪亞高盧比斯
後衛:施仙奴 沙加度 美希亞 卡路士 迪奧高 希古拿 巴禾
中場:古迪 加維臣 碧咸 施丹 巴迪斯達 羅賓奴
前鋒:魯爾 卡斯辛奴 祖拉度

驚恐~
消息話,阿殊利高爾同法比加斯,係新主席決心帶返班拿貝既球員~
Originally posted by abc123aa at 2006-3-4 12:04 PM:

咪係,竟然可以係兩個人中間過=3="依家既大哨好難,如果佢做到呢點既話新主席會好開心
唔使過到,唔仆已經收貨
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-4 03:29 PM:

唔使過到,唔仆已經收貨
皇馬踢單箭頭,佢成日比人圍
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:07 PM:
消息話,阿殊利高爾同法比加斯,係新主席決心帶返班拿貝既球員~
決心同人地放唔放係兩回事~
法比加斯...人地仲靠佢振興架~
a.高爾...冇佢的防線簡直係豆腐防線
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-4 03:33 PM:

決心同人地放唔放係兩回事~
法比加斯...人地仲靠佢振興架~
a.高爾...冇佢的防線簡直係豆腐防線
我覺得真係睇雲格對佢地既影響力~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:34 PM:

我覺得真係睇雲格對佢地既影響力~
高爾走就真係唔奇~一副反骨仔樣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。