<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-3-22 11:18 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=144791&fpage=1
絕對唔係講笑.......你見我連圖都冇開.......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-22 11:18 PM:

無計拉 , 鬼叫佢地保養得好咩~~
再唔係可能佢地退左休 冇世藝
唔想一個人喺屋企悶
Originally posted by SCM at 2007-3-22 23:29:

你覺唔覺長澤好似陳文緩??
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by SCM at 2007-3-22 11:30 PM:

再唔係可能佢地退左休 冇世藝
唔想一個人喺屋企悶
到底係日本特別多熟妓丫 , 定係香港果d無咁摩登(post上網)????
咁多位,其實EF正進行大改革。
大家有所不知,小弟平時好偏幫admin 究竟所為何事?
因為原來admin 有好多嘢都唔知,但呢個真係admin 意願嗎?
答案係否定的。
如果admin 鍾意高壓手段管理,點會比一班會員呱呱嘈?[頑童俱樂部]點會出現?
其實問題係無人知道有乜地方可以乜都傾得乜都講得。
小弟自上任以嚟,最辛苦唔係處理版務,而係重新令admin----EF領導人,了解EF實際情況。
執法過嚴有需要嗎?小弟唔認同。
不論版主會員都係人,喺EF大家平等跟無毋須計較社會地位,所以一樣需要人引導;但有人教過佢地嗎?無咖......
大人大姐,點教?自己以身作則咯。
一個肯做兩個肯做,第三個都一定受感化,"潛移默化"就係咁解。

不論有無咸相咸片,[港男]人氣依然不賴;原因喺邊度?係氣氛。
根本毋須故意做d 乜,令人輕鬆就可以了。
令人輕鬆不就是EF成立主旨?admin 目的嗎?

早兩日發緊燒,見到 locklock 入嚟,但竟然被拒諸門外!
大佬,[政版]又話唔好鬧,人地入到嚟仲唔嘈?!
炳咯!有乜唔嘈得?駛客氣呀?
[頑童俱樂部]就係咁先成立咖嘛~
好多時侯,不打不相識;難得人地入嚟,咁都排擠人?
唔啱傾都唔駛咁吖.........

版主副版主都應該幫吓手吖,[頑童俱樂部]大家都知為乜而存在咖
所以,我真係希望大家以後見到有乜會員入嚟都好好招待一下,鬧都叫招待!好過當人透明吖.......換轉係你自己都唔想比人咁對待咖

記住[頑童俱樂部]係歡迎任何人踩場咖~
Originally posted by feuosma at 2007-3-22 11:32 PM:

你覺唔覺長澤好似陳文緩??
前者靚女d
後者一般 唔算醜樣 亦唔太靚
結論係唔似
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-22 11:36 PM:
咁多位,其實EF正進行大改革。
大家有所不知,小弟平時好偏幫admin 究竟所為何事?
因為原來admin 有好多嘢都唔知,但呢個真係admin 意願嗎?
答案係否定的。
如果admin 鍾意高壓手段管理,點會比一班會員呱呱嘈?[頑童俱樂部]點會出現?
其實問題係無人知道有乜地方可以乜都傾得乜都講得。
小弟自上任以嚟,最辛苦唔係處理版務,而係重新令admin----EF領導人,了解EF實際情況。
執法過嚴有需要嗎?小弟唔認同。
不論版主會員都係人,喺EF大家平等跟無毋須計較社會地位,所以一樣需要人引導;但有人教過佢地嗎?無咖......
大人大姐,點教?自己以身作則咯。
一個肯做兩個肯做,第三個都一定受感化,"潛移默化"就係咁解。

不論有無咸相咸片,[港男]人氣依然不賴;原因喺邊度?係氣氛。
根本毋須故意做d 乜,令人輕鬆就可以了。
令人輕鬆不就是EF成立主旨?admin 目的嗎?

早兩日發緊燒,見到 locklock 入嚟,但竟然被拒諸門外!
大佬,[政版]又話唔好鬧,人地入到嚟仲唔嘈?!
炳咯!有乜唔嘈得?駛客氣呀?
[頑童俱樂部]就係咁先成立咖嘛~
好多時侯,不打不相識;難得人地入嚟,咁都排擠人?
唔啱傾都唔駛咁吖.........

版主副版主都應該幫吓手吖,[頑童俱樂部]大家都知為乜而存在咖
所以,我真係希望大家以後見到有乜會員入嚟都好好招待一下,鬧都叫招待!好過當人透明吖.......換轉係你自己都唔想比人咁對待咖

記住[頑童俱樂部]係歡迎任何人踩場咖~
發生咩事
走人 88 la
Originally posted by SCM at 2007-3-22 11:39 PM:

發生咩事
有三條友失職

而家兀起晒蘿柚準備迎接大皇棍刑

[ Last edited by ckyckk on 2007-3-22 at 11:46 PM ]
Originally posted by ckyckk at 2007-3-22 11:45 PM:

有三條友失職
第一张同第36张,PLZ REUPLOAD
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。