<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-4 03:36 PM:

高爾走就真係唔奇~一副反骨仔樣
係喎,佢有前科啦~車仔事件
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:38 PM:

係喎,佢有前科啦~車仔事件
睇到佢個樣就忟!
如果唔係佢真係勁先唔想佢來

450 x 381 PIXEL下載

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-4 03:40 PM:

睇到佢個樣就忟!
如果唔係佢真係勁先唔想佢來
係囉~佢的確可以取代到卡路士,進攻方面可能差少少,但防守一定好過卡路士,睇佢mark實c朗拿度就知~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:43 PM:

係囉~佢的確可以取代到卡路士,進攻方面可能差少少,但防守一定好過卡路士,睇佢mark實c朗拿度就知~
卡路士就算今年走唔走,都要搵定人接佢班
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-4 03:50 PM:

卡路士就算今年走唔走,都要搵定人接佢班
但呀~不過高爾黎,卡路士一定會走,兩個都冇理由後備嘛~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:53 PM:

但呀~不過高爾黎,卡路士一定會走,兩個都冇理由後備嘛~
卡路士仲踢到1~2年嘅,但高爾就當打之年
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:07 PM:
消息話,阿殊利高爾同法比加斯,係新主席決心帶返班拿貝既球員~
兩個都係阿仙奴@@"
A高爾可能得,但係費比加斯就........=3="
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:32 PM:

皇馬踢單箭頭,佢成日比人圍
如果有羅賓奴或者野獸打前鋒或者輔鋒,對方起碼只係用一個中堅睇住大哨.........
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 03:43 PM:

進攻方面唔夠好唔緊要,防守勁就得,進攻方面佢只需要出少少力
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-4 07:44 PM:

進攻方面唔夠好唔緊要,防守勁就得,進攻方面佢只需要出少少力
係呀~減少兩邊比人攻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。