<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-4 11:56 AM:

呢個問題已經唔係問題,好多球隊...
梗係要嬴埋啦...睇完上星期阿記打到不知所謂...唔嬴等幾時...點知又真係嬴佢唔到...雖然我賽前都覺得只係坐和望嬴啫...不過都有DD失望~
Originally posted by iMacc at 2006-1-4 12:29:

梗係要嬴埋啦...睇完上星期阿記打到不知所謂...唔嬴等幾時...點知又真係嬴佢唔到...雖然我賽前都覺得只係坐和望嬴啫...不過都有DD失望~
too bad
.
Originally posted by iMacc at 2006-1-4 12:29 PM:

失望一定有架喇~
場波既攻勢打得好到肉,如果唔係阿記主場應該可能嬴到
費格遜︰追上車路士困難

費格遜 (Getty Images)  

曼聯在與阿仙奴打成零比零平手後,費格遜表示要追上車路士十分困難。

車路士現在於榜首十三分領先次席的曼聯,球季還有十七場比賽。

「我們一直保持爭取分數,而車路士在這分面的表現十分出色,沒有其他球隊可以做到。」費格遜說。

「他們在今屆能夠保持上季的優秀防守表現,雖然他們比賽的質素比起上屆沒有很大的提升,但一比零的戰果已足以令他們取勝。」

此外,費格遜認為週二晚的比賽,球隊是有較多機會。

「你要對待球員公平一點,這是他們八天裏面第四場比賽。」

「我們有較好的機會勝出,不過對方的控球可能多過我們,賽和或是一個合理戰果。」
艾華望轉會曼聯

摩納哥後防艾華較希望轉會到曼聯多於國際米蘭。

軒斯受傷的原故,使費格遜需要找一名球員代替他的位置。

艾華與摩納哥的合約至2008年才結束,其經理人柏斯杜里奴承認,曼聯與國際米蘭都想簽下艾華。

「艾華希望轉會。」柏斯杜里奴對《法國足球雜誌 》說。

「現時有兩間球會希望簽下他,分別是曼聯和國際米蘭。」

「他希望球會方面可以明白他的想法,這是適當時候在他的事業產生一些變化,尤其是這可以肯定摩納哥能夠賺錢。」
watched it on pplive
united should attack more, also might want to try c7 + park as 2 wings
reyes = 玻璃人
Originally posted by tiffanyk at 2006-1-4 03:51 PM:
watched it on pplive
united should attack more, also might want to try c7 + park as 2 wings
reyes = 玻璃人
reyes = 奧斯卡最佳男主角
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-4 03:00 PM:
費格遜︰追上...
費sir認定追唔到車仔lu~~ 睇埋對阿記呢場~ 我個諗法都係一樣~ 冇計~ 快車都俾車仔有驚無險過埋~ 車仔俾我地優勝係埋門,把握力~ 唔緊要~ KEEP住第2~ 餘下D盃一於由我地掃哂佢~
只要係一月好好重組隊波,對証下藥~ 我相信我地紅魔鬼可以好快重回正軌~ 霸氣再現
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-4 10:47 AM:
祖記吼實里奧...
其實我覺得係有可能~ 當全世界都以為維迪黎係頂C維C架時候, 真相可能係黎頂r5至真....
因為MU e家我覺得係等錢洗...仲有...傳統上mu買人係要賣人套現...如果可以套番2千幾萬都唔係話沒可能~ e家仲話入埋艾華~ 入左集, 咁h4出黎打咩~ 佢可以打中堅~ 到時左後可以用s27,h4,艾華, 右後可以用g2, b6, 維迪~ 仲有o22, b26, r23做下替更~ 之前r5打得唔好~可能係為自己前途做緊決策...
大家點睇?? 定係我想得太多??
唉......=.=我都肯定今年英聯係車仔~~~(衰而一早肯定左=.=)

又要等下季=.=
又04年講到06年啦=.=

真係得聯賽盃=.=聯賽盃又係對硬阿仙奴咁=.=
之後足總杯其實咪必有機會=.=.......車仔上年輸左俾紐卡素咁魚皮....今年一定要打好係足總杯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。