<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-3-4 11:14 PM:

英格蘭,上場波係祖高爾表演~岩岩又入波~
佢真係幾fit..........車仔贏唔贏到巴塞我覺得好大都係靠佢
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 01:52 AM:
岩岩去馬卡報睇,卡路士應該同傳媒講左d不滿主席既說話...~睇下聽日中文版up乜先~
不滿新主席?
我覺得正常喎,佢一黎到就講到好似依家皇馬班球員好唔掂咁,其實睇返表現並唔係,只係近兩場係咁,唔通全部換過晒第二班?邊有咁多好球員比你要呀,又話要艾殊利高爾又話要費比加斯,不如安於現狀吧,我認為皇馬人腳根本冇問題,有時係會輸下波,係正常既事......
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 01:35 AM:

係呀~今晚要贏波振奮士氣~!
加油呀皇馬,話比新主席聽,皇馬唔洗換血!
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-3-5 01:19 AM:
黎梗歐聯,只要皇馬入到2球就好大機會出綫,就算2:1,合共首回合即2:2都出到線,希望佢地贏到阿仙奴喇~
冇錯,碧咸係高貝利入唔少波啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-5 02:11 AM:

冇錯,碧咸係高貝利入唔少波啦
唔好唔記得~加維臣都要返返去呀~
卡斯辛奴好波呀~!!!
Real Madrid: Casillas, Salgado, Bravo, Helguera, Carlos, Gravesen, Zidane, Guti, Julio Baptista, Beckham, Cassano

Subs: Diego, Cicinho, Diogo, Jurado, Robinho, Raul, Mejia

Atletico Madrid: Franco, Velasco, Perea, Pablo, Antonio Lopez, Valera, Gabi, Luccin, Petrov, Kezman, Torres

Subs: Cuellar, Garcia Calvo, Colsa, Molinero, Galletti, Moreno, Del Moral

Referee: Luis Medina Cantalejo (Sevilla)
b23 nice !!!!!!!!!!
Originally posted by Ifilter-038_u_boyz at 2006-3-5 03:44 AM:
b23 nice !!!!!!!!!!
一貫地勤力~
贏波了~!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。