<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 02:03 AM:

多謝你信我囉自由

我呢排都好累﹐要休息o下~~
夾硬將我由神變人...........!
我一向都信你嫁啦!
你累就去休息下啦!
唔好搞壞身體呀!
你仲要搞好呢度嫁!
其实我都试过。。。有时应该想下,其实她话觉得好累,
系唔系暗示紧她唔想在同你一齐。。。
如果她真系暗示紧你同她分手既话,
就算你唔舍得,又如何?!
到时她主动提出分手,你被抛弃,她又找到新欢,
到时先黎适应咪仲难。。。
倒不如先搞清楚她系唔系暗示紧她唔想再同你一齐,
如果系既话,你又唔舍得,想办法解决你地之间既问题;
如果解决唔倒,她坚决选择分开,甘你就应该开始学会“放手”咯。。。
感情系两个人之间既事,既然其中一个坚决要走,要挽留都无意思。。。
就算勉强留低,下一次再发生同样既事,唔通你又想讲多次:“俾多一次机会我”?
我唔系话要你白白放手,最少你系放手前有尽力去挽救你地之间既关系,
甘就算放,都放得安乐d。。。

[ Last edited by Maxson85 on 2006-11-18 at 11:38 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-18 04:17 AM:

多人追就梗系容易“累”。。。啦。。。
我望望後面﹐又唔覺得有人追我喎~~
Originally posted by 自由神 at 2006-11-18 09:46 AM:

夾硬將我由神變人...........!...
只怕有時會訓著﹐咁就有負聲望咯~~~

多謝喎~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 02:07 PM:

只怕有時會訓著﹐咁就有負聲望咯~~~

多謝喎~~
死啦!真係唔明你想講咩添!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-18 11:35:
其实我都试过。。。有时应该想下,其...
呢個問題我都想過
呵呵................
細佬好多謝個位大哥哥    大姐姐  既回覆
100分感激........
都係都係船到橋頭自然直......
Originally posted by 自由神 at 17-11-2006 23:47:

對呀!係Down唔到相姐!
我仲差百幾分先可以 D/L 到《火熱頭條》D片..........................
Originally posted by trista_cheong at 18-11-2006 02:02:

既然你這樣講﹐我堅持不扣也不加﹐別叫我為難吧神秘人
莫非係閣下的「粉絲」???
Originally posted by trista_cheong at 18-11-2006 02:03:

我呢排都好累﹐要休息o下~~
都叫左你晚晚咪搏到咁盡架啦................吉澤明步~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。