<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
9 S% b5 c% r' F1 P% K自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
8 ~( _0 B8 F" p6 Ugoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
$ H  B, X7 b" y! U9 G& S
自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!

" w0 R9 C0 F( p+ F4 A) C
- t3 J- o/ T1 g/ z- G生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。): F4 c' ~* t; F3 P

8 Z7 ]6 _) |  }$ z. J; ~- Y! n  K心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
1 Y' L6 e2 b1 Y# `  x* h. J! D5 l- }' Y  ^& y" C: u
生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
! @7 r7 j! i. j/ [0 t. b! F- `/ ?8 {, ^0 B% F9 w: {4 J
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. / _8 \: M# s3 }
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝' N2 k, _' }" W5 b% P  Z2 U, J+ Q
呢排靜左喎
多謝: @* u" n4 G, u- Y
呢排靜左喎
! V  M/ Z9 B  |' [7 p: D自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
1 T# s" [( A3 d2 j3 m, ^5 [5 G* k" c; h( Q+ ^

+ {; L0 ~, _' r6 [. R+ t- `+ R9 T恭喜呀~~
! D3 \" ^% D$ A/ W# t; j3 a5 e
+ a6 }1 l9 k$ [8 y, M( ^; ~2 K系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
3 s  ^# k+ n* p9 B7 h5 ]5 u
0 _* _9 e4 ^9 q9 }4 U! `9 O+ S# f有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,- J+ @: m! N0 S5 B. U9 G2 o
有时间都出来倾下咯
小資
1 I, p; G% g  O/ U* E/ w- I8 U, X% h9 {6 Y4 |
) k% I, E. M& }6 b& h( L8 j
恭喜呀~~! % D7 \9 ^# z& `' `

! d4 \( `2 `$ L: ?系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
) ^5 }% C2 [: t) ^: N
5 K. E. h7 O5 C" s有無患上 世界杯后遺症 呀 …?? / w" E, X, j1 w2 V' T9 x: o5 i
vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜
, A" h& l. B  m5 k: |. x3 q9 i, l搵食好呀!有得搵就有得食呀!~ 9 A* z7 S  |$ Y8 S
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,7 a( b7 ^( c& W  P
有时间都出来倾下咯
: `5 Q: e. S) ?  l  O- |worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。