<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
+ y, z$ v. q5 G' J8 j$ c$ Q9 d- I
既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧+ R6 X) `: @" n  u4 Q" N( t
儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同, $ \) V1 N+ `& |, f% q/ D
但我都認為呢兩位是君子,
  I& Z# T5 G7 H( c! K# U: Y6 Tandyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
1 P$ d& b: @9 m( |, n
$ V( T5 e' \% M' W$ Q
係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
5 `7 P  b9 X+ P$ I我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
* Z- J! c3 ^% p' s佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...+ `6 o( A" Q. O" _( M; }
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
, a' @6 a% K: h5 V& r7 ^/ l/ P% I5 S4 U
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,; R, W( e+ a# [
開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀
0 D: m5 G. O9 Q: v# R討論區,理應是其是,非其非,% i& S$ i7 b- u1 `& c- _' O
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,1 A  Z+ y4 S0 q
hamsubb ...  U4 M2 Y: r5 K& m/ h
infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
' K3 l1 E% L" Y2 d6 ^0 R甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
( g/ y+ n9 G: w  {/ g) ~一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
9 G2 G7 _, L9 M9 O. |
7 ]0 j) n* R9 h2 J; g玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
& ]; g* E4 A; s, Q7 g, Y6 n1 |# UK2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? % a: R5 [8 s9 r" _: J- M1 B3 }5 O
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
' N$ G# I' E$ Q) J4 n) ]" F& i" b8 b- j' g1 ?% J
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? " I) I% N8 H6 J% D; \+ q/ P3 `7 \8 P
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!. n- ]5 c, r5 k% W
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
/ ~# ~9 U  ~% T% h2 G4 U1 ^  b
$ u; y: [5 `5 j  W: g
你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
5 I- _; v8 T* e甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
+ o  p5 u9 K5 Z9 W  ~' ^一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...
! r. D# j  L9 e7 r9 }$ a5 ^+ i/ I打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
6 z  u0 A# `+ \6 z9 a
3 a' b1 y+ f% Y6 H9 q$ N( q人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
0 r+ ?' P# a* j% ]% T4 o我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
* L* N5 H" A- S  t. U+ d佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...
3 ?+ B7 w4 m1 o/ X+ n打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
* J- I4 ]8 U) d5 ~- g7 b/ m5 D# c
( S+ {7 m  b4 r4 S  f/ u
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
9 H% G; I$ f6 K, \6 h
0 r3 b6 U* d. j2 G4 `
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
# Y: U- s$ \3 B3 m- C) q開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 . S! U5 s2 ^" v% j( E- ]2 G
討論區,理應是其是,非其非,
. a% v9 q  A! @9 S# U6 k就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,* j0 O. ^" |  i) h
hamsubb ...
' r' X$ }9 R  ?1 J( E% Xinfjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
, Z9 E* T: o9 A4 Q# h
5 Q" }' O% @+ J5 X) f) Z老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?/ u7 g* c! C  {) M# i0 B7 s
我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場
7 z  o5 ^' R4 ~! H! I6 S我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?( ]. Y/ o: l# b+ {2 p5 i: V4 n
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
1 g4 }. J  w$ j( U' j# n$ Q  b6 {但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦
. _% i, z+ |/ x7 }! {
6 b% c. l9 a. O5 A嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點, 6 w" {$ c( y" k" d
抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
! ~6 s. P# j  y7 G
9 u  R5 t+ r/ N0 \+ X
**** 本內容被作者隱藏 ****
( {/ [% {2 [& k% Bvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
3 T0 j$ e! t) a5 Z
" g# e$ L: b3 D
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
# X  y- i4 y: F& o8 y. m總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?9 \* r# D# f+ M3 Q- t5 a4 \

6 P, c" j$ \' s! T另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
9 @% D0 h4 @% _4 s6 L
5 S" }5 l( \+ \' ~1 H+ [' R$ s
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場
: H  v" ]* H6 F我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?/ p% u! N1 a  D( n" u! W# B; v5 Y7 s
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...) T  g  y. d* t& I9 q  z
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
7 T+ z# b+ R* R" ?! O3 S1 z  d
, ^) d: X9 y/ w  q0 K% `
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。