<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!
返回列表 回復 發帖
佢咪既無機心 , 又唔算純果種羅
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 04:58 PM
同意
所以真得滯好易乞人憎,我明
再簡單D一句 , D淫鬼妹你唔會話佢純 , 但唔通佢又係有背後目的咩???
再簡單D一句 , D淫鬼妹你唔會話佢純 , 但唔通佢又係有背後目的咩???
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:02 PM
你成日話呢度係講J,但點解元老d哲學咁多性格上既野都要兼顧埋,好似搵真女咁
我覺得你可以柏拉圖式齋想象J已經好滿意,唔使多相/視覺刺激都得
你成日話呢度係講J,但點解元老d哲學咁多性格上既野都要兼顧埋,好似搵真女咁
我覺得你可以柏拉圖式齋想象J已經好滿意,唔使多相/視覺刺激都得 ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:12 PM
嚴重警告千雪一定要用柏拉圖式齋想象
我覺得你可以柏拉圖式齋想象J已經好滿意,唔使多相/視覺刺激都得 ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:12 PM
果d係仙人境界,我係凡夫俗子姐。。。
想知我咩境界,我一係pm你,比我d作品你睇勒
果d係仙人境界,我係凡夫俗子姐。。。
想知我咩境界,我一係pm你,比我d作品你睇勒
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 08:57 AM
咁就真係要大開眼界啊
但唔知我岩唔岩睇啊
咁就真係要大開眼界啊
但唔知我岩唔岩睇啊
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:43 AM
等等 , 我貼左篇文先
咁就真係要大開眼界啊
但唔知我岩唔岩睇啊
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:43 AM
... 睇左未???
個日臨收工期間入過去搵唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。