<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度,奧雲,魯爾.......唔要邊個?!
返回列表 回復 發帖
分析三個人既踢法...
朗拿度靠速度腳法,
對腳做得手術多...佢跑唔番top fit
又錫身...
奧雲又係速度加d腳法
但年紀唔大,仲跑得幾年同埋算係努力
魯爾就機會主義者
冇話靠晒邊樣又肯搏
年紀對佢影響係最細
我就out朗拿度
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-26 11:27 PM:
分析三個人既踢法...
朗拿度靠速度腳...
agree
變成咁
真陰公
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-26 11:27 PM:
分析三個人既踢法...
朗拿度靠速度腳...
魯爾有某種精神係皇馬,放走唔易
奧雲啱啱先黎,有速度,有體力,唔大牌,狀態唔會成日好飄忽,又夠年輕,而且係上季首席射手
我就一定放朗拿度,佢係皇馬既日子都差唔多
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-27 12:31 AM:

奧...
上季首席射手都好似係大哨呀= ="聯賽都好似入左17球
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-27 00:31:

奧...
但睇過朗拿度上季案尾果幾場波,就真係唔捨得放走佢
Originally posted by abc123aa at 2005-7-27 00:38:

上季首席射手都好似係大哨呀= ="聯賽都好似入左17球
好似係20球,最尾幾場入左7,8球
Originally posted by ciger at 2005-7-27 12:44 AM:

但睇過朗拿度上季案尾果幾場波,就真係唔捨得放走佢
諗住佢開始返黎,點知又係咁樣= ="
摺吧啦
[quote]Originally posted by ciger at 2005-7-27 00:44:

但睇過朗拿度上季季尾果幾場波,就真係唔捨得放走佢

最終只會放走owen
變成咁
真陰公
一定係raul~
冇哂用
跑唔郁
朗拿度永遠都係最佳射手
佢發力就冇人阻到佢@@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度,奧雲,魯爾.......唔要邊個?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。