<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-7 11:06 PM:

唔係改變唔到...只不過係因為對方都有對和差
o甘基本上我係少眾,
皆因中國人多數幫番中國。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 11:04 PM:

西門町台灣妹仲正, 齋企係街睇女都唔會悶........
狗哥親身去過
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-7 23:08:

一直只有日本av輸入... 中國av輸出感覺上唔多,quality仲好差tim~
因為中國人仲知乜野叫廉恥..............
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 11:08 PM:

咁都似? 咪撚玩啦.............
唔似?死la,我要配過副con了。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 11:08 PM:

咁都似? 咪撚玩啦.............
agree!

183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-7 11:04 PM:

西門町台灣妹仲正, 齋企係街睇女都唔會悶........
企成晚仲好過去玩
第時同fd慶祝生日,第一大節目就係去睇女!!!
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-7 11:08 PM:

一直只有日本av輸入... 中國av輸出感覺上唔多,quality仲好差tim~
個道理係日本重視版權,有利可圖至拍o者,
在中國拍,有人會付正版錢買嗎?
逆ナンパ男
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-7 11:08 PM:

我有睇韓國av.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by andyho at 2006-4-7 23:09:

o甘基本上我係少眾,
皆因中國人多數幫番中國。
喂, andy哥, 唔撚使赦我地喎, 你繼續發揮你以一敵百0既精神......
不過有句我同意甘國武講,日本仔的AV真係好變態,
我DL了一套叫「糞力」。
(我無那種喜好,只是受朋友推介,挑戰自己極限)
看了幾個星期,都未看完,好難頂。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。