<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beelzebub at 19/5/2007 01:19:

shxt, I forgot to change my a/c..........
...........................

Originally posted by Beelzebub at 2007-5-19 01:19:

shxt, I forgot to change my a/c..........
正白痴仔
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 01:23:

正白痴仔
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-19 01:37:

又關你事,我話大蜜蜂乍喎

上午01:12
今日同班舊frd 傾得好開心好開心﹐好耐冇試過肚痛笑到食唔落飯~

其實人ge 感情﹐實在唔單只拍拖戀愛咁簡單................

事實上﹐婚姻處世﹑家庭﹑親情﹑友情都係每個人一生都會經歷ge .........

點解大家都會將d 問題注重係戀愛度?? 咁多戀愛問題???

愛情觀同自己個家庭又好有關係﹐而友情又係大家都需要ge...

更加重要係﹐每個人同其他人相處溝通﹐而唔會淨係同自己個男女朋友﹐或另一半咁簡單..

仲有一個人ge 待人處世等等﹐人與人之間ge 聯絡同溝通............

我開始明白我管理戀愛版有力無心﹐因為我唔單只關注拍拖﹐而更關注個人同人與人之間ge 感情........

女仔當然注重戀愛﹐但係我並唔係一個日日都只關注男女感情ge 人.... 我關注ge 係﹐人與人之間真誠ge 感情﹐同自我價值...

which 比我一個更大ge 管理方向﹐對自己想做ge o野﹐有o左更大﹑更清晰ge 了解。

男性比女性不易感情流露﹐咁網上就比起現實更容易真情流露吧?

無論男女﹐感情都係大家所需索﹐都係機械不可取代﹐電腦不能理解的。

我會開始好好努力轉換戀愛版方向。阿門。

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-7 at 01:16 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-7 01:09:
........我會開始好好努力轉換戀愛版方向。阿門。
呢鑊真係阿門~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-7-7 01:17 AM:

呢鑊真係阿門~~~~
點解你要阿門..................  
Originally posted by trista_cheong at 7-7-2007 01:09:
係你好日都唔理吓個版遮......
   咪賴話自己方向同個版唔啱呀........
      你信唔信我駛人買個羅庚mail比你吖拿.......
Originally posted by trista_cheong at 7-7-2007 02:23:

點解你要阿門..................  
亞孟(Amen)基督教譯為阿門:

是猶太教、基督宗教和伊斯蘭教的宗教用語,在禮拜和禱告時表示同意或肯定的意思。阿們一詞的使用,可見於《聖經》和《可蘭經》。阿們最初用於猶太教,後來為基督教所採納。基督徒常在禱告或讚美詩,運用阿們作為的總結和肯定。伊斯蘭教雖不常用此詞,但每次念誦《可蘭經》的第一章之後,就必以阿們作為結束語。

阿門的詞根源自閃米特語族,乃「堅定」或「確實」的意思。《聖經》中,通常將阿們譯作「誠心所願」,但在英文中,往往會譯為「實在的」、「真誠的」或讓它去吧」。《聖刻、或鑄造、就是工匠手所作的、在暗中設立、那人必受咒詛.百姓都要答應說、阿們。」

即係 BoyBoy 話同意同堅定你既決定囉~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-7 05:49 AM:

係你好日都唔理吓個版遮......:de...
羅庚mail係乜黎咖???

係啦知自己懶到出汁懶到嘔血人盡可夫啦~~~~

仔仔你要幫o下我手去調整戀愛板一d o野啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。