<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 04:56 AM:

成班波都踢得好有鬥志呀~
係呀~巴禾剷波好準
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 04:56 AM:

依家開始期待大戰了~
阿記,華倫,貝迪斯,薩拉戈薩,巴塞,皇蘇,硬仗一場接一場
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-5 05:03 AM:

阿記,華倫,貝迪斯,薩拉戈薩,巴塞,皇蘇,硬仗一場接一場
黑色3月

2-1: Another Derby for the Whites... Next Stop, Arsenal

[ Last edited by tkk2p on 2006-3-5 at 01:32 PM ]
卡路士對皇馬嚴厲新政不滿

2006年3月4日

皇 家 馬 德 里 後 衛 卡 路 士 對 前 任 主 席 皮 里 斯 和 現 任 主 席 費 蘭 度 馬 田 針 對 球 員 的 批 評 加 以 駁 斥 , 稱 他 本 人 及 隊 友 的 態 度 並 無 不 妥 。

「 我 在 這 支 球 隊 效 力 10年 了 , 他 們 對 我 很 好 , 但 是 我 並 沒 有 被 寵 壞 , 」 這 位 32歲 的 巴 西 國 腳 周 五 對 Antena 3電 視 台 說 。

皮 里 斯 稱 , 他 之 所 以 做 出 辭 職 決 定 , 是 因 為 「 星 河 戰 隊 」 的 一 些 大 牌 球 星 們 已 經 被 寵 壞 了 。 而 其 繼 任 者 馬 田 則 批 評 一 些 球 員 缺 乏 團 隊 精 神 和 責 任 感 , 還 表 示 將 成 立 獨 立 委 員 會 , 對 全 體 球 員 的 態 度 加 以 評 估 。

不 過 卡 路 士 認 為 馬 田 的 方 法 是 錯 誤 的 。 他 說 ︰ 「 球 員 們 不 希 望 主 席 發 表 如 此 強 硬 的 講 話 。 我 們 效 力 的 球 隊 是 世 界 上 最 好 的 球 隊 , 我 們 也 都 是 大 牌 球 員 , 幫 助 球 會 賺 了 不 少 錢 。 我 覺 得 我 對 得 起 自 己 的 薪 水 。 」

「 如 果 那 個 委 員 會 要 對 我 進 行 跟 蹤 調 查 的 話 , 那 他 們 就 太 累 了 。 我 過 著 正 常 的 生 活 , 我 還 年 輕 而 且 也 不 笨 , 知 道 要 維 護 自 己 的 好 形 象 。 但 我 們 都 是 正 常 的 人 , 也 應 該 有 自 己 的 自 由 。 」
原來卡路士講左呢d野~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 01:29 PM:
原來卡路士講左呢d野~
講真,依家皇馬班球員冇咩問題,係差左d團結同埋穩定性
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-5 01:01 PM:

黑色3月
贏晒就好喇...........
摺吧啦
其實卡路士講都冇錯,佢地今季唔算太差,
只係巴塞今季實在太強,尤其之前連贏十幾場
仲要"甸奴"唔係度先至一負一和,之後幾場連歐聯
都係咁贏,講真,西班牙冇左巴塞,上季皇馬己經贏左
聯賽冠軍同埋今季只係差華倫2分,係巴塞先難追,
差成10分,琴晚仲以為拉科2:1有機會攪掂巴塞,唉~
只怪巴塞實在太強~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。