<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-23 00:53:

我以為佢會答 : 唔肯果d係放開唔到個框框姐~~
我以為佢會答 : #%@#^#&$*%^(^(@#@%P)^__%$#$@#@~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-23 01:01 AM:

不死身~
咩不死身丫 , 咪左次羅~~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-23 12:55 AM:

表決吧~

3 人讚成 = 禁1日

5 人讚成 = 禁1週

10 人讚成 = 禁1個月

over 10 人讚成 = BAN a/c
( 有效期為此帖發出24 hours 內 )

不如加個免死條''文''

A. 24 hours 內交出三千字以上『顏.射霍氵文希』一''文''

or

B. 24 hours 內交出三千字以上『So玉華』一''文''

** 上以純粹由play議員以廣大市民利益為依歸之動議
Originally posted by cyc1 at 2007-3-23 01:02 AM:

近排執唔執到呀
上次193之後都未羸過$$
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-23 12:53 AM:

我以為佢會答 : 唔肯果d係放開唔到個框框姐~~
甘生~你錯喇今次
每個人都有佢私隱架
你仲要公開咁問比大眾知添?

For a real example:
我見過一位著超裋裙"職業女性"塔MTR
佢坐既時候都好care自己有否走光比人睇到
仲要搵個大bag遮實黎坐及起身
唔通佢職業唔夠放?  NO~

而係由此可証明,佢需然從事性服行業
但亦有個人私隱及尊嚴
唔通因為佢既工作就等於唔介意任人睇
Originally posted by playbr2 at 2007-3-23 01:04 AM:

不如加個免死條''文''

A. 24 h...
我對情慾文章冇乜興趣,我都係鍾意d情慾影像
Originally posted by d228216 at 2007-3-23 01:05 AM:

上次193之後都未羸過$$
休息吓先囉,淡友
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-23 12:56 AM:

咪玩我拉 ...
你知玩就咪火呀
Originally posted by kinz at 2007-3-23 01:07 AM:

我對情慾文章冇乜興趣,我都係d鍾意情慾影像
睇文加相
Originally posted by kinz at 2007-3-23 01:07:

我對情慾文章冇乜興趣,我都係鍾意d情慾影像
我鍾意d 情慾聲音~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。