<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-6-19 02:52 PM:

我系網絡世界唔happy,現實又點happy...
咁算嘞~
你自己决定
Originally posted by AWU at 2006-6-19 14:49:

清揚, 恕我多口搭爹

其實dd講得無錯o架,
自己禁言3幾日, 或者可以講成休息3幾日都得o既
返到屋企唔好即刻開電腦上o黎,
比多少少空間釋放o下自己,
等自己頭腦舒緩一下,
好多時做o岩做錯都不過係一剎那間o既決定,
況且對錯呢回事亦都沒有絕對的一個講法o既,
無謂迫得自己(或者人地)咁緊呀.

既然你都會真惜一下呢度o既朋友,
就唔好令到大家太失望啦.
大家都想o係呢個空間開開心心玩落去,
ban你並唔係一個最佳解決辦法;
ban左你要開返唔難, 你再開一個a/c都唔難,
但大家比如Boyd都係想有個真正o既清揚o者.

既然你有如此想法,
何不當自己已經被ban,
暫時停一停先囉,
點解!? 點解一定要其中一個人做衰人喎??...........
好好玩咩???...........

................END......
我而家想同26fun劃清界線,但你地唔ban我,我個心一日都有掛念,成日都想入,成日都會呃自己可以放開sport板既扑街,可以好開心咁耍樂,但經過半年,已證明我冇撚用,IQ高,EQ低.

BAN=冇希望比我再入,咁我都唔會再奢望可以再入黎,咁慢慢我就會放下26fun,重過新生

(清揚=唐某人我,清揚死,唐某人亦會永久性消失)

[ Last edited by 清揚 on 2006-6-19 at 03:03 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by gergermen at 2006-6-19 14:57:

咁算嘞~
你自己决定
'性版討論區"
Originally posted by AWU at 2006-6-19 14:49:

清揚, 恕我多口搭爹

其實dd...
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-6-19 03:05 PM:

清揚,我只係想問你一句,當日隻腳傷左日日喺屋企出post同我地打牙較嘅清揚去左邊?
以前你就算點"掘"都好,有無喺sport嘈到人?至多物喺3 X be le ba la!
你依家腳又好番,仲做埋人老豆,點解反而仲走火入魔?
你比人禁過好幾次,d佬救你又好,admin同其他版主比面小弟都好,你一次又一次全身而退.....
相比其他被禁點求都無得翻身嘅member,你唔單止好彩、仲得天獨厚,咁你話公唔公平?
你口口聲聲話唔公平,不斷埋怨,但你開口叫人仆街,埋口叫人老母,你就有怨氣,人地就無?
你現實生活開唔開心,我地唔會知,係睇你自己;你喺網絡世界都係想開開心心,但如果咁計較咁咁執著咁你開住部電腦嘥電、上EF嘥自己時間又何苦?
清揚你去或留由你自己決定:開返你a/c係想比你知任何時侯 [真‧頑童俱樂部]大門都為你而開。
至於你嘅投訴,小弟會作出跟進。
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-19 04:34 PM:
清揚,我只係...
BAN了他吧,拜託
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-19 04:34 PM:
清揚,我只係...
小弟支持 Boy 兄.
清揚問題其他版友毋須、亦毋謂再插手,一切由小弟負責及承担。
人嚟呀~~~~
揾人同我吹吓水呀~~~
我今日無返工呀~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。