<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 08:59 PM:

係呀,驚佢又傷過,所以唔出住???@@"
都可能係呀~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:00 PM:

都可能係呀~
好期待活基治+希古拿+拉莫斯聯成既防中+中堅
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:01 PM:

好期待活基治+希古拿+拉莫斯聯成既防中+中堅
其實好難~防中有加維臣同加西亞~
皇馬個勢夏天又唔知會有咩人事變動喇...
頭號賣走球員...朗拿度...
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:02 PM:

其實好難~防中有加維臣同加西亞~
皇馬個勢夏天又唔知會有咩人事變動喇...
頭號賣走球員...朗拿度...
咁又係............
我諗皇馬真係要確定下大哨既位置係可以取代定係唔可以取代囉,同埋睇下有咩可以買既人選囉
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 08:34 PM:

選舉~

睇唔明添~
睇左咁耐...先知大概係話,皇馬要重選主席先會有新生~
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:05 PM:

咁又係............
我諗皇馬真係要確定下大哨既位置係可以取代定係唔可以取代囉,同埋睇下有咩可以買既人選囉
其實唔駛買人都可以既~
魯爾踢返中鋒角色,輔助既有卡斯辛奴,羅賓奴,巴迪斯達甚至古迪&蘇達度~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:07 PM:

睇左咁耐...先知大概係話,皇馬要重選主席先會有新生~
希望選到個好嫁啦><"
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:08 PM:

其實唔駛買人都可以既~
魯爾踢返中鋒角色,輔助既有卡斯辛奴,羅賓奴,巴迪斯達甚至古迪&蘇達度~
同意~如果冇傷冇病都夠踢既~不過可能要一段時間先有效用
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:09 PM:

希望選到個好嫁啦><"
估計都係傳媒一廂情願~唔通咁快再選過?
反而主教練就好可能又換喇...
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:10 PM:

同意~如果冇傷冇病都夠踢既~不過可能要一段時間先有效用
係呀~總之皇馬要盡快安定落黎,唔好再變喇...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。