<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:10 PM:

估計都係傳媒一廂情願~唔通咁快再選過?
反而主教練就好可能又換喇...
咁又係~但卡路真係唔錯的...........
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:11 PM:

係呀~總之皇馬要盡快安定落黎,唔好再變喇...
變都唔好變咁多,加多一個人好喇............我相信用返原班人馬下季會好好多
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:12 PM:

咁又係~但卡路真係唔錯的...........
係囉...起碼肯用新人
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:13 PM:

變都唔好變咁多,加多一個人好喇............我相信用返原班人馬下季會好好多
係呀~磨練一下默契~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:19 PM:

係囉...起碼肯用新人
起碼佢會用巴禾同美治亞先~
美治亞真係唔錯,係首回合對阿仙奴佢入替活基治根本上同冇換冇咩分別,佢d包位好準,巴禾越打越好,對馬體會果兩下清脆既剷波真係一絕,希望佢繼續都係打得咁好啦~~~
柏禾就真係隨時會令到球迷Orz..........= =""""
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-9 09:19 PM:

係呀~磨練一下默契~
默契越黎越好嫁喇,只要再磨練下,佢地始終會返黎的,我對佢地有信心~
摺吧啦
皇馬~步入新的境界吧~

路透馬德里電---皇家馬德里(相關新聞 - 網站)在歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)輸給阿森納(阿仙奴(相關新聞 - 網站)),宣告了「銀河戰艦」時代結束,該俱樂部(球會)正面臨連續三個賽季顆粒無收的窘境。

皇馬自1954年以來從未遭遇過如此尷尬,該隊在1954年以前有七年未奪一冠。

俱樂部前主席佩雷斯(皮里斯)已棄艦逃生,避免親眼目送自己打造的豪華戰艦沉沒海底。球員、教練和餘下的董事會成員則為失利負責,在絞刑架上受罪。

「海布里(高貝利)球場埋葬了皇馬的一個時代」國家報(El Pais)對輸給阿森納一役所下的結論稱,體育日報阿斯報(AS)則評論稱,這是「銀河戰艦時代的結束」。

馬卡報(Marca)則呼籲立刻選舉一位新主席,稱佩雷斯選定的繼任者費爾南多馬丁(Fernando Martin)不能繼續佔據主席職位,世界報(El Mundo)稱,此次失利可能激發該俱樂部的革命。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:24 PM:

起碼佢會用巴禾同美治亞先~
美治亞...
尋日睇到皇馬後防都唔算差~阿仙奴都係,不過列文表現真係好好~食左魯爾一腳(果下差小小咋><),卡斯辛奴都ok,唔錯,而有球卡斯拿斯出埋黎攪到差d比人中空門,有d魯莽囉
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-9 09:47 PM:

尋日睇到皇馬後防都唔算差~阿仙奴都...
卡斯拿斯衝出黎幾乎比佢頂到,好彩卡路士返得快
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 09:48 PM:

卡斯拿斯衝出黎幾乎比佢頂到,好彩卡路士返得快
尋日睇到沙加度好開心~佢對付雷耶斯真係ok呀!唔出施仙奴真係啱~如果第一場咁出可能會好d囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。