<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:32 AM:  ^% L  T8 M5 w$ x
/ u2 v8 u: x7 k! F0 |- V! e+ _: s4 X" c
只是萬一...
* p7 V2 k* V6 W* zANYWAY若有時不妨同我地講~~~
, a3 w; g$ i  @1 }
好忙~可能無時間講
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:31 AM:/ W$ R$ C. B, J8 f- V- f

. F" S  ~& ?; N' R0 I
% I* U$ K. }+ ^- N, j用牛皮膠紙囉....
- s: ~0 X0 y. k3 P! ~5 U5 \不過上 court 唔可以講大話.... 扮都無用
6 m2 t" t, Q7 \6 r我唔發誓....我話我回教....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:33 AM:
6 x0 m6 P9 n* G
8 G- s9 O6 ~2 M/ h+ ]2 K; I; u' B- D# I+ k& j, v0 ?
' o0 n# \8 v2 Y9 J. e" x8 T6 x. T

l1 H0 v8 ]' K+ d% }
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:33 AM:
- r) X) I; G! }& S/ y# P, V8 G% a; s0 ^0 B! B0 h0 x. \  k/ V- ]
好忙~可能無時間講
8 e* |. o% y6 l
甘...你自己小心~~~TAKE CARE
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:35 AM:
4 L: G5 X+ M$ y' o( N, q7 b# l1 I/ ~. D9 i
甘...你自己小心~~~TAKE CARE
& }- T( ~0 I4 j8 Gok
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:33 AM:2 l2 @  F8 A# O* X7 u# h: F
4 D, V. H- s+ [
( S. \' o( ]# E: K+ p+ q  ]
& P, p9 F1 T- a! K# Y% }
( U; {4 C& C  W3 w
[ Last edited by 將拍之 on 2005-9-1 at 12:34 AM ]
- y" Z7 h# y  k5 k, p% M, W& Z
作死呀....改野????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:33 AM:0 i" ^1 {2 l* \& z# R: @1 o# v
* K4 o, q9 H* j" ^* n
我唔發誓....我話我回教....
5 o/ }! j1 \# T* I
( s: L$ i8 B, L咁你可以唔駛上庭.... 求其搵個替身包到隻粽咪得囉
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:38 AM:
1 d% x: R9 I9 ]# s% Z
1 @( x  A; @' s( I  ~作死呀....改野????
9 c7 K; y% h, j/ }$ g' `: v
' M' u, Q9 v1 ^6 I% B' {
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:35 AM:
9 b1 R5 Z& V& ~! q
7 h# ]- s6 ~& f" U...你自己小心~~~TAKE CARE
7 D9 D/ `  }4 @3 A( t4 _
% L/ ^% k2 n% M3 f
你重係掛住甘生嘅
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:38 AM:4 K+ ], t0 W/ @" i" N6 C2 D
2 W5 x  T" t! ?- s5 }

: k7 s5 x) [" R. z. _- R) x/ `咁你可以唔駛上庭.... 求其搵個替身包到隻粽咪得囉
) V& X6 z; Q7 `0 O% K哈哈.....咁整多隻....代你做証人...咪得囉....' Z6 n" V) h' H$ V6 z3 m$ h
6 A" \% L* n3 P. d
不過就o黎中秋咋喎.....
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。