<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 03:06 PM:

哦~
如果尋晚買就奶野~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-10 03:07 PM:

如果尋晚買就奶野~
係呀= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 03:08 PM:

係呀= ="
今晚自己都要踢波~夜d先傾~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-10 03:13 PM:

今晚自己都要踢波~夜d先傾~
ok
你就好啦,有波踢
摺吧啦
死........= ="

路透馬德里電---皇家馬德里(相關新聞 - 網站)中場大將貝克漢姆(碧咸(相關新聞 - 網站))因在客場挑戰阿森納(阿仙奴(相關新聞 - 網站))的冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)比賽前腹股溝扭傷,將缺席本周六作客瓦倫西亞的西甲比賽。

「我在未來五六天內沒法跟隨球隊(訓練比賽),」這位英格蘭隊隊長周四在皇馬網站上說。「我在(周三對阿森納)賽前熱身中感覺扭了一下,但還是盡力撐下來了。」

貝克漢姆踢滿了對阿森納的整場比賽,那是他首次在英格蘭土地代表皇馬出賽。不過他沒能發揮平日的影響力,眼見本隊0-0戰平對手,兩回合總比分0-1被淘汰出局,無緣歐冠杯八強。

貝克漢姆的發言人說,他的傷勢隨著比賽的進行而惡化。隊醫說,他應該休息一周再恢復完整訓練。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 03:47 PM:
死........= ="

路透馬德里...
就算碧咸出唔到,而又輸埋都唔梗要喇,
始終都冇乜可能追到巴塞,而拎冠軍~
Originally posted by kuru at 2006-3-10 08:59 PM:

就算碧咸出唔到,而又輸埋都唔梗要喇,
始終都冇乜可能追到巴塞,而拎冠軍~
咁又唔好咁講
目前最重要係盡力踢返 隊形,士氣,團結 出黎
就算明知追唔到巴塞都要盡力踢
如果唔係隊波只會愈來愈頹
而且佢地都要向球迷交代............
Originally posted by Ifilter-038_u_boyz at 2006-3-10 09:18 PM:

咁又唔好咁講
目前最重要係盡...
o岩呀
摺吧啦
星期六冇得睇,冇啦啦個有線解碼器壞左.......真係想爆粗
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 09:44 PM:
星期六冇得睇,冇啦啦個有線解碼器壞左.......真係想爆粗
有線d野係咁架啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。