<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:50 AM:
( q' Q( [% i% t9 w) f6 X( u8 J1 o5 L- `: h8 ^+ }9 k! Q

3 @6 X, ^; D; B: \3 f+ d% N) x左仔真好, 乜都有佢份
# J7 c3 t+ e3 L- ]6 P" n
冇法~~~, L& X  d- t$ `. `& w
佢攞最受歡迎獎是因為我地幫佢keep住曝光率
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:50 AM:
- t% q7 B: Z# u0 ~8 M
' x4 E: w, q5 y你講到好似好黑暗咁~哈哈~
& x. e: f0 R2 M" g  i1 U  |1 F
純粹新聞多~~~小心d好既~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:50 AM:- G( O  a6 P  M7 y( ], h6 {

8 l  b' ?- j& @/ e4 L, [/ z9 U$ O6 j3 M
3 @, D1 |- A, M" w; M多謝!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:55 AM:' P0 ^% c& I9 ~1 z" z

# j; ~$ k4 h! \+ o  l多謝!!
7 e, |8 J+ z) c3 Y
welcome...
Originally posted by roykenroy at 2005-9-1 12:53 AM:
1 B- i5 O2 ^2 A9 {; K# y
: u0 h  @+ @0 L" G$ X, x我唔信你....我叫阿左...幫我問02既忠實會員.....
3 @- [3 @( W( Q; s& B8 U! e- ~5 v! z7 A! k
佛佬??
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:52 AM:
- P5 g9 F  g7 u; H! Q( E* W4 A
! C2 y0 s: ^* B* w* n
; O* V( }" W6 f5 T, ]* _$ u
訓了~~~各位第日見~~~
( |# q; D2 p. h. S. h
7 R7 E9 d6 S0 u3 U6 x3 Y3 O0 d小妹<----順境啦& L* \" F+ `, _" k: p% H/ ], `5 g
咪女<----順利啦/ Y$ B5 y0 f4 P+ Y/ V, D
之之<----順夫啦
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:57 AM:- c7 p  l- E* t" i) n- `
5 ?- c9 N- a1 O4 ^4 p' H
( H" f' S2 j* L  Y
佛佬??
* P  a: A- j& V/ h
你呼喚佢呀????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:53 AM:
" f, V2 }( z, U: p+ J, x; e7 ~; ?! |
2 A. e: ]$ V9 _+ K& a' R冇法~~~
9 @4 A& o8 \/ ?, \& w% r5 Q2 a佢攞最受歡迎獎是因為我地幫佢keep住曝光率
: \. v# T8 W# v9 a% }
5 q% D( O, r; U( w8 A, d  F不如當活動咁搞....
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-1 12:58 AM:1 l. |. H. O" x3 I6 b
訓了~~~各位第日見~~~+ L+ {8 L1 A/ w5 y

# {1 L  ]: F  f; _小妹<----順境啦+ E* Q0 N' Q$ p; v* b
咪女<----順利啦, ^: J: R( M: F2 V  D) ?( ?
之之<----順夫啦
/ T* [' e- q6 ~2 a4 d
拜拜~早抖~~順風喇!!!!
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。