<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:20:) y3 d7 z3 d. ~/ r! l1 y1 ~
6 b6 x' O$ K' h5 M: _
hm... 十世無用英文...! A) u; B4 ?9 P5 Y
9月1.... 感觸良多
% b+ C. p' b  X, P. a
你冇讀書幾耐呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:22 AM:
& O( Q2 V3 z, T1 \) F2 Z$ Z/ }6 ^, Z4 b9 _, ?
你冇讀書幾耐呀?
9 `$ x  @( d4 F0 g& j唔講,我知你想大我 :cool:
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:23:' a( |: n, i2 f- F/ H4 x

2 }+ u. R+ O* ^9 V' u% f唔講,我知你想大我 :cool:
* }5 q( g$ B9 ^- E1 l" u2 Y
no~我要講我都有咁諗法,你諗多左喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:24 AM:
: A, N0 I4 G; f5 R; h! ^3 n' G) T* R) N3 m- L* u% b
no~我要講我都有咁諗法,你諗多左喇
9 s0 i( i3 \, Q* T/ d9 l
咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)* o: T5 I+ W$ [: \7 f
又話學教酒....
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:28 AM:
; B4 E4 t; {& {* w: h5 {% h' Q; G& ^5 S  Y) F3 v( y" d
咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)
7 l) C0 i) C1 Q5 \% m
三個爛吖
玩爛gag?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:28:
4 ?7 W3 R' H& W# L7 x+ f咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)
2 h% x. V1 k* V3 l4 ]又話學教酒....
4 L5 }0 L* V" e, |# K; u
我都想,不過環境未許可~.~
Originally posted by johnwu at 2005-9-1 02:29 AM:
. q" Q+ B9 `# ~9 l玩爛gag?
& f* |% |- a1 N, _
咪玩. 我打唔到咁多字.... 唔慣個keyboard...# a+ o$ d  E; u7 |, A; j1 q: Z# l
呢排你地又攪咩呢又 ????
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:31 AM:
( I+ E, W2 j6 K% X! x
3 H6 G" z# @8 V# b咪玩. 我打唔到咁多字.... 唔慣個keyboard...
+ N  N5 ~' U% B2 o! m) S呢排你地又攪咩呢又 ????
4 H2 o( q1 M4 n6 M* j( \8 ~, d' _
我都係玩爛gag 多+ j! e$ r0 _' T. S4 m' E4 Z
去吹水see see
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:30 AM:; e, e9 p/ E* c
; F: |% \' C1 Y# f
我都想,不過環境未許可~.~
( o. {* I9 B& n9 y( _$ x你夜晚咁多時間, 去少d bar 就有$ la5 g  o. j+ M0 B9 H: s
Originally posted by johnwu at 2005-9-1 02:32 AM:
' D/ f( F% O1 \& C+ Y: J2 ?- Q; r3 [
我都係玩爛gag 多' r8 _$ }( W6 j) j& W6 ?, |
去吹水see see
- C5 n& j$ A0 A4 s# I
where ???????( t; X( ~. B3 J/ v8 n
7 i4 T" A2 O0 C3 U8 I! h  z
7 ]' ]% F1 g2 g  }
sundAY jockey day is back ~~~ JCer also will wake up:cool:1 h4 s/ T# v3 d# m6 ]1 j0 M
' A5 l0 b  x# E9 \- u/ k
[ Last edited by JCer on 2005-9-1 at 02:34 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。