<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
今晚個陣係點?
費sir根本就係死撐...佢自己都知a14打防中唔得..
所以先搵件費查磅住..點知仲衰...但費sir死要面...係都要出~
一錯再錯...情況同出c7一樣..我只係覺得..
o係聖誕前有星仔...隊波順風順水...但唔知點解係都要出番c7
c7出番來後...星仔打後備...果時史高斯仲o係度...但情況已經差左
跟手史高斯傷埋...星仔繼續後備...家下仲要傷埋...曼聯就好似唔識入波咁.
真係唔明費sir做乜...就算俾佢買到防中...又如何...阻止到失波...但入唔到波..唉
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by sing888 at 2006-1-15 01:13 AM:
今晚個陣係點?
雲達沙  
加利仔  里奧   施維斯達  艾華  
C.朗拿度   費查   奧沙  傑斯
             朗尼  雲佬

後備:
阿倫史密夫 (艾華, 46分鐘)  
李察遜 (奧沙, 86分鐘)  
沙夏 (費查, 71分鐘)  
侯活  
布朗

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-1-15 at 03:09 PM ]
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-1-15 03:07 PM:

雲達沙  ...
費查拍奧沙......................................
Originally posted by sing888 at 2006-1-15 03:27 PM:

費查拍奧沙......................................
【明報專訊】今時今日,一支球隊的中場要有火。

車路士的中場線是「溫火型」,重效率多於爆炸力。摩連奴善用鐵戈中場林柏特的穩定性和廣闊的活動範圍、馬基列尼低調但有力的「中場巡邏」,並把祖高爾、古莊臣等成功改造,將他們的實用性和效率大大提高。

利物浦的中場線是剛柔並重,以阿朗素的洞察力配合謝拉特的意志力,踢起來比較車路士的用力,節奏有時也會略為急了一點,但卻多一份在球場上寸土不讓的感覺,球隊不時靠這股中場的力量起死回生,後來居上。假如施素高日後再有進步,而基維爾又重新「歸位」,則這可能是目前英超最有「睇頭」的中場線。至於曼聯與阿仙奴,短期之內仍要為整支球隊的重建工程而頭痛。

曼聯若購加維臣可補「火」氣

很多人批評雲格太早賣走韋拉(而他又在祖雲達斯踼得風生水起),以至球隊青黃不接成績下滑,實屬不智。批評者忘記的問題是當去年韋拉「火力」下降,令球隊的中場聯繫大不如前之時,當時亦有要求替代韋拉的聲音。雲格的策略可能只是想盡早換班。至於效果未如理想,則是另一個議題。類似的問題發生在費格遜身上。堅尼的離去是遲早問題,選擇只是在於他完全失去領導與串連的功能之前或之後發生。曼聯對皇馬的加維臣感興趣,絕對不難理解。目前曼聯的中場線缺火、乏力,欠節奏感。加維臣未必可以代替堅尼,但已應該是最接近的人選了。

呂大樂

………
我真係無得唔同意
我未見過有個人可以好似c7咁敗家架
尋日睇左下半場,佢一有波就走去射
跟住就剷人拎埋紅牌,雖然我覺得佢D下唔應該有紅
跟住打少左佢,雲佬過幾分鐘即刻追返粒

最後補時係成隊上晒去攻,後面空晒
至輸多粒姐,如果唔係曼聯唔會輸3粒
仲有睇返精華第一球擺明越位啦,頂個死pk旁證

其實我覺得曼聯問題又唔係話真係好大
不過c7咁獨身再加上場場比球證針對,真係令到曼聯輸波
When this beganI had nothing to say
都話左 c7加費查

最多打和

之前中場出giggs, scholes, alan, park

場場win
Originally posted by 遊戲 at 2006-1-15 07:33 PM:
我未見過有個人可以好似c7咁敗家架:ma...
唔出c7咪問題唔大law...
佢係咪俾球證針對...好難講..
鬼叫佢成日hold住個波就去扭..一過人就跌低..
有時我真係覺得佢真係慣性跌低的..
球證見佢跌得多都要諗下啦..好易受影響的..
好普通的曼聯迷~_~

C.朗拿度停賽3場

C.朗拿度在週末晚領得一面紅牌,需要停賽三仗。

他是在下半場侵犯曼城的前曼聯球星高爾,而被球證直接出示紅牌驅逐離場。

而C.朗拿度將要在對貝頓的足總杯重賽、週日對利物浦的聯賽及對布力般流浪的聯賽杯次回合停賽。

此外,費格遜對球證班納特的判決表示強烈不滿,也有可能受到足總處分
Originally posted by sing888 at 05 11 09 11:28 AM:
C.朗拿度停賽3場

C.朗拿度在週末晚...
我好滿意,起碼呢三場mu嬴波機率大增
曼聯永遠是我的最愛~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。