<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
唔得..我要停一停....要冷靜下...好似今日失控左D
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 22:52:! W3 k/ W' x; N+ G  y) h  E; I( `

; p" c* v* [8 A0 X我次前都有蘇州屎係版務區,k.o.哂先搵我啦
) `1 B5 D( z) N, T3 v" L5 d
責任??
Originally posted by invisible at 2005-6-26 12:52 AM:+ g+ V% E) n- k# d% h& D

, h' J: M; n& _* ~' d( l& ?4 J我咪係果隻臭CDR
2 N: ?/ V7 z4 k  K, b: J
$ H7 g, `- J) r# s; ]
點解會臭=.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-26 12:53 AM:/ W1 l4 S9 X, ]0 V3 F/ J8 ^
  ^9 u) e- w! ?, C
終於講到佢死左喇 =.="* `: t2 \1 L. Y8 e
佢細佬做乜唔出現 =.="
# Q6 @9 c  m' F1 C

; w1 j( V' j$ \; }9 x5 Y/ [/ O太凍掛
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 10:52 PM:
2 F$ z. j& ]5 R2 \
% K/ l& N$ Y* [5 s2 p, B7 q
' |$ t  ^( _4 e小米姐 ~好
8 z, f4 Y$ h: N4 X
不敢当。。不敢当。。。2 {* P( o2 t& d' p+ C
小女子只是一个默默无名的人。。。。
8 _$ M4 T. x# J0 E: H  P; m) H你好啊~^^
Originally posted by Asurada129 at 10:53 PM 22:53:4 ^% R- ^$ ]* y5 i
唔得..我要停一停....要冷靜下...好似今日失控左D
* c0 _9 L2 z0 V2 v9 v
唔只你~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-25 22:49:$ I& e% C& o$ T7 C
: K1 t+ _4 d9 D
我唔理你邊個理你啦~
$ _* o3 F; j) p, `6 i/ D情意義,值千金。。。。。。。。。。
8 f( t: `5 b) j( M8 [$ d
好兄弟
Originally posted by mingP at 2005-6-25 10:55 PM:1 k0 \. @$ P1 `3 w3 U
9 ?4 w2 }' Z# b# h4 b/ I/ }
不敢当。。不敢当。。。
: M5 V* f# m9 l0 M/ u% E小女子只是一个默默无名的人。。。。! O, Q4 q% |5 l4 ~8 p7 p" G, M
你好啊~^^
. X5 K  n7 ]6 XHi4 l) q" @9 L' Y1 [
默默無名的小米姐
Originally posted by sfxc0000 at 10:53 PM 22:53:
' Q. m$ s; K! l% m
3 p/ G9 L4 P% W0 L/ X終於講到佢死左喇 =.="5 l" b7 U7 B! F0 m+ f, U# p' N
佢細佬做乜唔出現 =.="
# p0 R0 M$ m7 C, i5 r* K# o
你指我嗎??
Originally posted by crap at 2005-6-25 10:55 PM:
. ^5 ^: \2 J- Z" Q# ]/ t/ Y" g' E6 I+ D0 T7 ~, u
& [4 T6 c+ `* Q. v
太凍掛
- ^8 ~0 F9 |. L. ~% b" V( X又冬眠緊 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。