<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-3-13 09:34 PM:

巴塞大把分輸,輸多2場都未驚過~
咪係,佢心諗,我失分你又失分,too bad
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-13 09:50 PM:

係咁嫁啦,見皇馬唔掂就踩,見皇馬掂就讚,依家既巴塞係咁比人讚,到唔掂果時咪又係係咁比人踩,根本係多餘既
係啦~心態極唔好
Originally posted by tkk2p at 2006-3-13 11:23 PM:

係啦~心態極唔好
唔好話皇馬啦,其他球隊都有咁既情況出現,依家d球迷真係.........
好似車仔咁,人地有錢買人就話人地用錢買冠軍,我就唔覺囉,如果有錢買人+教練......等等既因素先有得攞到冠軍囉
巴塞,祖記果d呢???唔係又係用錢多咩,巴塞咪又係要用錢買細哨,伊度奧,迪高先有得重奪西甲冠軍......多餘
唔通淨係皇馬先要教訓???多餘到爆
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-13 11:26 PM:
努力努力
摺吧啦
對華倫西亞賽前,華倫西亞主帥弗洛雷斯在馬德里電視台分析比賽時說:“皇馬近年來連換教練,每個教練的不同訓練方法和打法,使球員很難適應。因此皇馬形成不了一個堅強的整體。它的可怕之處是球員的個人能力。’’

講得幾好
Originally posted by tkk2p at 2006-3-13 11:30 PM:
對華倫西亞賽前,華倫西亞主帥弗洛雷...
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-13 11:52 PM:

事實上皇馬好多時贏波唔係靠整體,只係球星既能力...
Originally posted by tkk2p at 2006-3-14 02:53 AM:

事實上皇馬好多時贏波唔係靠整體,只係球星既能力...
的確係呀,好似對卡迪斯咁,兩球罰球都係靠兩大罰球專家既個人起死回生能力~
我有時係度諗,如果首回合唔係輸左比華倫,而係贏的話可能皇馬依家仲帶緊頭,因為巴塞開季打得唔太好,相反皇馬打得好過巴塞,不過可能皇馬贏波只係球星既個人能力起死回生,但巴塞就係打整體...........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-14 05:06 AM:

的確係呀,好似對卡迪斯咁,兩球罰球...
隊波太多新人....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。